Motosikletçiler Karadeniz Turunda

Motosikletçiler Karadeniz Turunda

Harley Davidson Sahipleri Derneği İstanbul Şubesi'nin organizasyonuyla Doğu Karadeniz turuna çıkan yaklaşık 40 motosiklet tutkunu Ordu'ya geldi. Şube Başkanı Şadi Aydın, Perşembe-Bolaman parkurunun motosikletliler için dünyanın en güzel parkurlarından biri olduğunu söyledi.

Doğu Karadeniz turuna çıkan Harley Davidson Sahipleri Derneği İstanbul Şubesi üyesi yaklaşık 40 motosiklet tutkunu, Ordu'nun Fatsa İlçesi Bolaman ve Perşembe İlçesi sahil yolundan Ordu'ya geldi. Şube Başkanı Şadi Aydın, Samsun'da başlayan gezinin Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize üzerinden devam ederek Batum'da sona ereceğini söyledi.

Karadeniz Sahil Yolu bünyesindeki Perşembe-Bolaman otoyolunun yapılmasıyla Perşembe-Bolaman sahil yolunda trafik akışının rahatlığa kavuştuğunu belirten Aydın, "Her sene Türkiye'nin farklı yerlerine gezi yapıyoruz. Bu sene Doğu Karadeniz'e düzenledik. Karadenizde özellikle Bolaman'daki sahil yolu parkuru, dünyanın en keyifli bölgelerinden biri. Deniz maviliği ile yeşillik iç içe. Geziye katılanlarda çok memnun kaldı" dedi.

Vatandaşlar da motosiklet tutkunlarına büyük ilgi göstererek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Motosiklet tutkunları, şehir turu atıp, Boztepe'yi gezdikten sonra Ordu'dan ayrılarak Karadeniz turunu devam ettirdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.