ORDU’NUN AKKUŞ İLEÇESİ NÜFUSUNA KAYITLI 31 YAŞINDAKİ  PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ALİ DEMİR, DOĞUM GÜNÜNE 3 GÜN KALA, TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN AÇILAN TACİZ ATEŞİ SONUCU PENÇE-KİLİT OPERASYONU BÖLGESİNDE ŞEHİT DÜŞTÜ

ORDU’NUN AKKUŞ İLEÇESİ NÜFUSUNA KAYITLI 31 YAŞINDAKİ PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ALİ DEMİR, DOĞUM GÜNÜNE 3 GÜN KALA, TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN AÇILAN TACİZ ATEŞİ SONUCU PENÇE-KİLİT OPERASYONU BÖLGESİNDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Ordulu Piyade Uzman Çavuş Ali Demir(31), doğum gününe 3 gün kala, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düştü.

Ordulu Piyade Uzman Çavuş Ali Demir(31), doğum gününe 3 gün kala, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düştü.

Pençe-Kilit operasyonu çerçevesinde bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşinde ağır yaralanan Ordu'nun Akkuş ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Ali Demir, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düştü.

3 gün sonda doğum günüydü

İsa ve Hatun çiftinin çocukları olan ve Sultan Demir ile evli olan şehidin ailesinin İstanbul'da yaşadığı, 3 gün sonra doğum günü olduğu öğrenilirken, Akkuş ilçesi Yeşilköy Mahallesi'nde defin edileceği öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 24 Ağustos 2023 tarihinde, bir üs bölgesinden yol emniyetine çıkan unsurlara, bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Ali Demir ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.