Samsun Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu 6/D sınıfı öğrencilerinden Anlamlı Hareket

Samsun Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu 6/D sınıfı öğrencilerinden Anlamlı Hareket

Samsun Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu 6/D sınıfı öğrenci Lösev'e yardım amaçlı okula başladığından bugüne kendi elleriyle yaptıkları ürünleri satıp kazandıkları paraları Lösev'e Bağışlayacaklar.

LÖSEV, lösemi hastalarına yardım sağlayan bir vakıftır.

LÖSEV Nedir?

LÖSEV, 1998 yılında bir amaçla kurulmuş vakıftır. Bu vakıf yardım kuruluşu olarak biliniyor. Bu vakfın görevlerinin ve ne amaçla kurulduğu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Ankara'da kurulan LÖSEV, birçok konuda insanlara yardım da bulunuyor. Özellikle lösemi hastalığına yakalanan çocuklar için birçok yardım da bulunuluyor. Çocukların iyileştirilmesi ve maddi anlamda destek alabilmesi adına yardımda bulunan bir vakıftır.

LÖSEV, birçok konuda hizmet vererek lösemi çocuklara yardımlarda bulunuyor. Lösemi hastalığı yaşayan çocuklar için kurulan bu vakıf, her konuda yardım hizmetleri yaparak ihtiyaçlarının giderilmesini sağlıyor. Lösemi çocukların daha hızlı iyileşebilmesi ve aksiyon alabilmesi adına bu kuruluş gerekli işlemleri yürütüyor. Çocuklar için hazırlanan birçok hizmeti sunarak, daha iyi durumda olmalarını sağlıyor.

Samsun Atakum Tevfik İleri 6/D sınıfı öğrencilerinden Anlamlı Hareket -VİDEO

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.