Samsun Valisi Dağlı, "Klimalardan Virüs Yayılıyor, Çalışmaması Lazım"

Samsun Valisi Dağlı, "Klimalardan Virüs Yayılıyor, Çalışmaması Lazım"

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganı ile düzenlenen koronavirüs denetimlerine katıldı. Vali Dağlı, "Klimalar üzerinden bakteri ve virüs yayılıyor. Çalışmaması lazım" dedi.

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve protokol üyeleri Canik ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde koronavirüs denetimlerine katıldı. Denetim esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Dağlı, "Tüm ekiplerimiz ile sahadayız. Maske takma oranımız çok iyi. Sosyal mesafeye uymak lazım. Hijyen kurallarına uymalıyız. Genel olarak stabil duruma doğru gidiyoruz diye düşünüyoruz. Vezirköprü ve Havza ilçemizde ki vatandaşlarımızın daha da kurallara uymasını istiyoruz. Bulunduğumuz ortamda kurallara genel olarak uyuluyor. Burada önemli olan kesinlikle klimaların çalıştırılmamasıdır. Klimalar üzerinden bakteri ve virüs yayılıyor. Çalışmaması lazım. Biz, sağlık olarak kapasitemiz iyi. Ama rehavete kapılmamak lazım" dedi.


Kurallara uyulması uyarısında bulunan Vali Dağlı, "Uygulamalarımızı arttırdık. Karantina da olması gerekirken olmayanları kesinlikle affetmiyoruz. Covid olan vatandaşlarımızı yurtlarımızda misafir etmeye başladık. 18 vatandaşımız yurtlarda kalıyor. Günden güne artıyor. Temennimiz evde olmalarıdır. Vatandaşlarımız duyarlı olmalıdır" diye konuştu. 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.