Sinop’ta Merdiven Boşluğuna Düşen Alperen Eymen Yener Hayatını Kaybetti

Sinop’ta Merdiven Boşluğuna Düşen Alperen Eymen Yener Hayatını Kaybetti

SİNOP'UN BOYABAT İLÇESİNDE 5 KATLI BİR BİNANIN MERDİVEN BOŞLUĞUNA DÜŞEN 10 YAŞINDAKİ ALPEREN EYMEN YENER HAYATINI KAYBETTİ

"Boyabat'ta Dramatik Olay: Çatıdan Düşen 10 Yaşındaki Çocuk Yaşamını Yitirdi"

Sinop'un Boyabat ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, Zincirlikuyu Mahallesi'nde bulunan 5 katlı Akmaviş Apartmanı'nda çatıdaki saçın çökmesi sonucu 10 yaşındaki Alperen Eymen Yener hayatını kaybetti.

Olayın detaylarına göre, çatıya arkadaşıyla birlikte çıkan küçük Alperen, çatının çökmesiyle merdiven boşluğuna düştü. Çevre sakinlerinin hemen ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Alperen Eymen Yener hayatını kaybetti.

Yaşanan bu acı olayın ardından polis ekipleri soruşturma başlatarak detaylı bir inceleme başlattı. Çatıdan düşme olayının tam olarak nasıl gerçekleştiği ve bu trajik durumun ne şekilde meydana geldiği üzerinde duruluyor.

Boyabat halkı ve çevresindeki vatandaşlar, bu üzücü olayın ardından derin bir üzüntü içerisinde. Alperen Eymen Yener'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, yetkililer olayın aydınlatılması için çalışmalarına devam ediyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.