Türkiye'nin top ateşinde Suriyeli askerler öldü

Türkiye'nin top ateşinde Suriyeli askerler öldü

Türkiye'nin top ateşinde Suriyeli askerlerin öldüğü bilgisi var..

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'ne dün Suriye tarafından düşen top mermisi nedeniyle dördü çocuk biri kadın beş kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Türk ordusu Suriye hedeflerini vurdu.

İHA, sabah saatlerinde önemli bir iddia ortaya attı. Habere göre, Türkiye'nin misilleme amacıyla açtığı top atışında Suriyeli askerler öldü

İHA "Bazı kaynaklara göre Türkiye'nin Suriye'ye yaptığı top atışında Suriyeli askerlerden ölenler var ." dedi.

TOP ATIŞINDA SURİYE ASKERİ ÖLDÜ

Benzer bir haberi Cihan Haber Ajansı da geçti. Cihan ise "Londra merkezli Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü, Türkiye'nin misilleme olarak gerçekleştirdiği bombardımanda bazı Suriyeli askerlerin öldüğünü duyurdu." sözleriyle habere yer verdi
2. ORDU KOMUTANI: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Akçakale'de bulunan 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, "Hepimizin başı sağolsun" dedi. Mendi, Türk ordusunun top atışları sonucu bazı Suriye askerlerinin öldüğü yönündeki bir soruya ise, "Bir şey söyleyemeyeceğim" diye cevap verdi.
TÜRKİYE İDLİP'İ Mİ VURDU

Suriye basınında yer alan haberlere göre, Türkiye'nin 30 kilometre uzaklıktaki Suriye'nin İdlip kentindeki askeri hedefleri vurduğu iddia edildi. AFP'ye konuşan bir güvenlik kaynağı, Türkiye'den yapılan top ateşinin bu sabah saat 06.00 itibarıyla tekrar başladığını söyledi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.