14’üncü Ayder Kar Festivali, Lipton Ana Sponsorluğunda Gerçekleşiyor

14’üncü Ayder Kar Festivali, Lipton Ana Sponsorluğunda Gerçekleşiyor

Rize Ayder Yaylası’nın karla örtülü eşsiz doğasında 29 – 30 Ocak 2022 tarihlerinde Lipton ana sponsorluğunda gerçekleşecek 14’üncü Ayder Kar Festivali, katılımcıların içini ısıtan müzik, dans ve eğlence dolu saatler sunuyor.

Eşsiz güzelliği ve doğasıyla dikkat geçen Rize’nin Ayder Yaylası, Lipton ana sponsorluğunda 14’üncü Ayder Kar Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.

Festivale katılanlar; canlı müziğin, horon dansının ve tamamen beyaz örtüyle kaplı Ayder Yaylası’nın muhteşem manzarasının eşliğinde hem festivalin hem de ana sponsor Lipton’un ikram ettiği Lipton Tek Dem’lerin tadını doyasıya çıkarıyor.

Lipton Tek Dem ile dök, karıştır, demle!
Festival alanında Lipton’un yenilikçi ürünü Lipton Tek Dem, anında demleme çay keyfi sunarak çay dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. İnce öğütülmüş çay yaprakları sayesinde sıcak suya demini, kokusunu ve tadını çok hızlı şekilde verebilen Lipton Tek Dem, “dök, karıştır, demle” olmak üzere üç adımda çay keyfini her an her yerde mümkün kılıyor.

Lipton, dünyada ve Doğu Karadeniz’de çayın geleceği için sürdürülebilir adımlar atıyor
Çay bitkisinin ve tarımının geleceğini korumak için sürdürülebilir çay tarımı konusuna da odaklanan 14’üncü Ayder Kar Festivali ana sponsoru Lipton, dünyanın en çok çay tüketilen ülkesi Türkiye’de çayın kalbi Doğu Karadeniz Bölgesi’ne değer katmayı sürdürüyor. 

Sürdürülebilir Çay Tarımı’nı 10 yıla yakın süredir odağına alan Lipton, bugüne kadar Sürdürülebilir Tarım Projesi kapsamında 36 bin küçük ölçekli çiftçiye ücretsiz eğitim verdi. Tüm çaylarını yüzde 100 sürdürülebilir, tüm çay fabrikalarını ise Yağmur Ormanları Birliği (Rainforest Alliance) sertifikalı hâle getiren Lipton, hem gezegenimizin hem de üstündeki tüm canlıların iyiliğini düşünen adımlar atmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.