2009 Yılından beri Ak partide olan Rize Pazar Belediyesi Başkanlığını Neşet Çakır devraldı

PAZAR’DA BUGÜN DEVİR TESLİM TÖRENİ VARDI. REKOR BİR OY İL CHP’DEN PAZAR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN NEŞET ÇAKIR AHMET BASA’DAN GÖREVİ DEVRALDI. BAŞKAN ÇAKIR, SORUMLULUĞUN FARKINDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ. PAZAR HALKI ÇAKIR’A SEVGİ GÖSTERİLERİNDE BULUNDU.

PAZAR BELEDİYESİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN NEŞET ÇAKIR AHMET BASA’DAN GÖREVİ DEVRALDI

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin kazandığı yerlerden biri de Rize’nin Pazar İlçesiydi. CHP, 2009 seçimlerinde Ak Parti’nin kazandığı Pazar’ı 31 Mart seçimlerinde yeniden geri aldı. 15 yıl sonra %50.66 oyla Pazar’a Belediye Başkanı seçilen Neşet Çakır, önce mazbatasını aldı ardından Ahmet Basa’dan görevi devraldı. Çakır, bugüne kadar Pazar’a yaptığı hizmetlerinden ötürü Ahmet Basa’ya teşekkür etti.

Pazar’da üç dönem Ak Parti’den Belediye başkanı seçilen Ahmet Basa, görevi devrederken samimi açıklamalarda bulundu: “Neşet başkana başarılar diliyoruz, her zaman yanındayız” dedi.

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, yeni projelerle Pazar’ı büyütmeye devam edeceklerini söyledi.

CHP Pazar İlçe Başkanı Ömer Hocaoğlu, Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır ve Milletvekili Tahsin Ocaklı, sorumluluklarının farkında olduklarını ve Pazar’ı çok güzel günlerin beklediğini söylediler.

Devir teslim töreninin ardından dışarıda bekleyen Pazar halkı Başkan Çakır’a sevgi gösterilerinde bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.