53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak ; Ataklı değil Kıt akıllı

53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak ; Ataklı değil Kıt akıllı

53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak Rizelileri tehdit edecek kadar kıt akıllı olan Can Ataklı”nin Aklından zoru olan zavallı olduğunu söyledi.

Tele 1 ekranlarında Güne Başlıyor programında Rizelilere ağır hareketler bulunan Can Ataklı’ya bir tepkide Gazeteciler Derneği Başkanından geldi.


 Can Ataklı Rize ziyaretinde Meral Akşener’i protesto eden vatandaşlara seviyesiz Üslupla eleştirdi. Ataklı’nın Bir sürü sersem sepelek adam sokakta söyleminin ardından ise sonu çok kötü olacak diye dalga geçercesine sokağa çıkmayacaksınız diye tehditler savurdu. Tepkiler gösteren vatandaşların taklidini yapan Ataklı, çirkin üslubunu sürdürdü. Sadece bunla kalmadı. Ataklı İkizdere’de Akşener’e soru soran vatandaşı kiralık olarak kamuoyun yansıttı.


   53 Gazeteciler Derneği Başkanı Rizelilere hakaret edecek kadar seviyesiz olan bir kişinin ancak Kit akıllı olabileceğini belirterek “ Bu tür seviyesiz kişilerin adam yerine konarak ekranlara çıkması onların suçu değil, suç onları ekranlara çıkartarak adam yerine koyanlarındır” dedi.


     O BİR ZAVALLIDIR


53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak “ Rizelilerin tehditlerle, kabadayılıklarla sindirilemeyeceğini kendini bilmez bu şahsiyet iyi bilmiyor, küçücük beyni ile Rizelileri tehdit edecek kadar cesareti nerede buldu, birileri buna yürek yedirdi sanırım” dedi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.