53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak; Müslüman birliğinin kurulması gerekir

53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak; Müslüman birliğinin kurulması gerekir

Filistin de sürdürülen Zulme dur demeyen Müslümanlar ayni akıbeti yaşamaya mahkûmdur.


           MÜSLUMANLAR BİRLİK OLMALI
53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak dünyada Müslümanlar dışında oluşturulan birliklerin Müslümanlar arasında da olması gerektiğini belirterek “ Bugün dindaşını desteklemeyen, yanında olmayan yarın yalnız kalacaktır, Kudüs de yaşanan vahşete dur demeyen Müslüman ülkelerin ayni akıbeti bir gün yaşayacaklar” dedi.


53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak Müslüman birliğinin kurulması gerektiğini dünya da zulümlerin sadece Müslüman ülkelerde yaşandığını söyledi.


     Dünyada Müslüman ülkelere yönelik saldırı ve imha planının Hırstıysan ve Yahudiler tarafından sürekli gündem oluştuğunu belirterek “ Hangi Avrupa ülkesinde Hristiyan, Yahudi veya başka etnik guruplara saldırı yapılmakta.  Dünya da Müslümanlara yönelik sürekli kıyım devam etmekte, Irak, Suriye, Libya ve çeşitli Müslüman ülkelerin durumu ortada, Avrupa ve büyük güçler Müslüman ülkelere yönelik sürekli saldırılarda bulunmakta, Müslüman ülkeler ise buna sessiz kalmakta, Tek dini olan, Peygamberi Hz. Muhammet olan tüm Müslümanların birlik içinde olması gerekiyor. Çeşitli Hristiyan ve Yahudi ülkeler kendi aralarında yaptıkları anlaşmalarla birlik sağlarken maalesef Dünya da bulunan Müslümanlar bu birlikteliği sağlayamadı” dedi.


      Filistin de yaşanan drama karşı Dünyanın sessiz kaldığını belirten Bayrak “ Bir ulusu yok etmeye çalışan ve Müslümanların kutsal yerlerine saldıran 1949 yılı öncesi tek karış toprağı bile olmayan İsrail sürekli saldırılarla Filistin li Müslümanları yok etmeye çalışıyor, maalesef dünya sessiz kaldığı gibi Müslümanlar için kutsal olan Mescidi aksa ve Kudüs için sessizlik sürüyor. Kendisini dev aynasında gören ve arkasında ABD, Fransa ve İngiltere gibi güçleri dayanak gören İsrail e karşı tüm Müslüman ülkelerin mutlaka birlik oluşturması gerekiyor” dedi.
        Müslümanlar birlik olmalı


Dünya da 2 Milyarın üzerinde Müslüman bulunduğunu belirten Bayrak “ Dün Irak, Suriye ve Libya, yarın hangi Müslüman ülkeye karşı saldırılar olacak, Müslüman ülkeler birlik olmadıkça bu saldırılar devam edecek, Başta Arap ülkeleri olmak üzere diğer Müslüman ülkeler tek çatı altında toplanmalı, oluşturulacak birlikler karşısında zulümlerin, baskıların ve işkencelerin duracağını düşünüyorum. H.Z Muhammet İslamiyet’in yayılışında birkaç kişi ile yola çıktı. Bugün 2 milyara yakın insan Kuranı kerimi tercih etti, bu Müslümanların tek kitap ve tek din altında toplanması gerekiyor” dedi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.