53 Gazeteciler derneği başkanı Mustafa Bayrak; Zor şartlar haber kaynağımız

53 Gazeteciler derneği başkanı Mustafa Bayrak; Zor şartlar haber kaynağımız

Dernek Başkanı Mustafa Bayrak tüm zor koşullara rağmen halkın bilgilendirilmesi için hayatlarını hiçe sayarak haber ulaştırmaya kalkan Tüm gazeteciler gününü kutluyorum dedi.

21 Ocak ta Dünya da kutlanan Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle 53 Gazeteciler derneği başkanı Mustafa Bayrak bir mesaj yayınladı.
      Bayrak mesajında “ Güçlü bir demokrasinin temel taşı, halkın haber alma hakkının askeri  olan, savaş ve doğal afetlerde insanların kaçtığı bölgeye gözü kapalı giden gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun. Dünya da 21 Ekim Dünya gazeteciler günü olarak kutlanmaktadır, Tüm zor koşullara rağmen tehlikeyi ve ölümü göze alarak haber almak ve halkı bilinçlendirmek için mücadele eden, zor koşulları hiçe sayarak kendi hayatını tehlikeye atan tüm meslektaşlarımın gününü kutluyorum” dedi.
    Bayrak açıklamasında “ Bizim işimiz masa başı değil, bizim işimiz, afet, heyelan, savaş olduğu kadar Barış ve huzurdur, keşke dünyada sadece barış ve huzur haberleri verebilsek, tabiatın zor koşulları, insanların kin ve nefretleri kadar, ülkelerin doyumsuzlukları ile zarar gören insanlarımıza ulaşmakta bizlerin görevidir, bu zor koşullar bitmedi ve asla da bitmeyecek” dedi.

 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.