53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak'tan 23 Nisan Mesajı

53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak'tan 23 Nisan Mesajı

53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak 23 Nisan Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşu nedeniyle bir mesaj yayınladı.

23 Nisan Çocuk Bayramı ve TBMM kuruluşu nedeniyle bir mesaj yayınlayan Dernek Başkanı Mustafa Bayrak pandemi nedeniyle buruk geçen bayramın Türk ulusunun kurtuluşunun meşalesi olduğunu ve Dünya da çocuklar için ayrılan tek gün olduğunu söyledi.
    53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak yayınladığı mesajda “  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum” dedi.


    Pandemi nedeniyle çocukların evlerde hapis olduğunu belirten Bayrak “ Maalesef 1 yılı aşkın süredir 37 bin dolayında insanımızı virüs nedeniyle kaybettik, ulusal egemenlik ve çocuk bayramını 2 yıldır çocuklarımız kutlayamamakta ve dünya çocukları ile bir araya gelememekte, Dünya da bir tek ülkemizde kutlanan çocuk bayramının önümüzdeki dönemlerde laik olduğu şekilde kutlanmasını diliyorum.

Ülkemizin ve Tüm dünyanın başına bela olan bu illetin kısa sürede yok olmasını ve normal yaşantılara dönülmesi en büyük temennimdir, bu vesile ile bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum” dedi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.