ABDULKADİR USTA; SİYASETÇİNİN AJANDASINDA ÇÖZÜM VE PROJE OLMALI , 10 BİNA YAKIN ÇAYKUR İŞÇİSİNİN KADRO HAKLARINI ÇÖZÜME ULAŞTIRABİLİRİZ

ABDULKADİR USTA; SİYASETÇİNİN AJANDASINDA ÇÖZÜM VE PROJE OLMALI , 10 BİNA YAKIN ÇAYKUR İŞÇİSİNİN KADRO HAKLARINI ÇÖZÜME ULAŞTIRABİLİRİZ

ÇAYKUR Mevsimlik işçi statüsünde çalışan yaklaşık 10 Bine yakın kardeşimizin kadro hakları için Büyük Birlik Partisi Rize olarak konuyu gündeme taşıdık.

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir USTA; Kamu oyundan, STK ve Siyasi Partilerden de benzer açıklamalar gelince Rize'li vekilimiz konuyu Sayın Bakanımız Vedat BİLGİN Beye taşıyarak bir görüşme yaptı, bizlerde mevsimlik işçi kardeşlerimizde umutlandı.

"PROJE YOKSA, KADRODA YOK"
Çaytv'de Katıldığımız canlı yayın programın da  Mevsimlik işçilerimizin sorunlarına tekrar değinerek çözüm projelerimizide paylaştik. ÇAYKUR Markası ile Entegre Organik Gübre Fabrikası, ÇAYKUR Su Fabrikası, Projelerimizde kademeli olarak istihdam ortamları oluşturulabilir. Rize'li Vekilimiz  Sayın Bakanımız ile yaptığı görüşmede bu kardeşlerimizin istihdamı için buna benzer Projeler sunmuş olsa idi, umutları ve heyecanları boşa çıkmazdı.

Dün Bakanlıktan yapılan açiklamaya baktığımızda Taşerondan, geçici işçi statüsünde çalişan tüm kesimlere kadro hakları geldi, ama malesef ki ÇAYKUR Mevsimlik işçilerimiz bu kapsam dışında bırakıldı.

"SİYASETÇİNİN AJANDASINDA ÇÖZÜM VE PROJE OLMALI"

Siyaset herdaim çözüm ve Proje odaklı olmalıdır, Rize'miz de 20 yıldır Mevsimlik işçilerimizin kadro hakları için ortaya çözüm ve Proje sunamayan siyasilerimizi Aziz Milletimizin takdirine bırakıyoruz 

Bizler Büyük Birlik Partisi Rize olarak Mevsimlik işçilerimizin kadro hakları için Cumhur ittifakı üyelerimizle birlikte ortak hareket ederek, Proje ve çözüm noktaları tesbit etmeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketinde 10 Bine yakın Mevsimlik  işçi kardeşimizin kadro haklarını çözüme kavuşturabiliriz.  Bu güç ve kararlılık bizde var, yeterki birlik ve beraberlik içinde çözüm ortaya koyalım. 
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.