ABDULKADİR USTA; TELEFERİK PROJESİNİN AKİBETİ BELLİ OLDU

ABDULKADİR USTA; TELEFERİK PROJESİNİN AKİBETİ BELLİ OLDU

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta teleferik projesi ve çay kanunu ile açıklama yaptı..

Neredeyse üç dönemdir AK Partinin  seçim projesinde olan Rize Sahilinden Dağbaşı istikametinde yapılması planlanan proje, Rekorlar kitabına aday gösterilen Çay Bardağımıza entegre edildi.

Bardak büyüklüğü ile  Rekor kırınca, çay servisini yapma fikri olarak teleferik sisteminin kullanılacağı açıklandı. 

Bizler Büyük Birlik Partisi Rize olarak, Rize'mizin Çay Üreticimizin asli sorunları varken, 20 yıldır konuşulan Çay Kanunu daha açıklanmamışken, gündemi bardağa, çanağa, çömleğe bağlanmasını üzüntüyle karşılıyoruz. 

Sn. Vekillerimizin Çayın sorunlarına bu denli sessiz kalmalarına bir anlam veremiyoruz. Kendileri Bu Aziz Milletimizin ve Sn.Cumhurbaşkanımızın vekilleri değilmi.?  Neden bunca zamandır susuyorlar, bu konuda tek kelam bile etmeyip, topu orya burya atıyorlar.

abdulkadir-usta.jpg

Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yaş çay fiyatını ilimizdeki kongrede 4 TL ile Rabia işareti yaptı. Buna sahip çıkmak Başta AK Partili Vekillerimizin ve tüm siyasi partilerin görevi olmalıdır. 

Bizler Büyük Birlik Partisi Rize olarak Vatandaşımızın bu hakkına ve 
Sn. Cumhurbaşkanımızın bu sözüne sahip çıkmayı bir sorumluluk olarak görüyoruz. 

Çay Kanunu derhal açıklanmalı, içinde taban fiyat uygulaması mutlaka konulmalı, Çay Üreticisinin ve ÇAYKUR'un Hakları verilmeli, özel sektörde bu kanun ile düzenlenip bir sisteme konulmalı diyoruz.  Biz Aziz Milletimizden ve Devletimiz den yanayız. Büyük Birlik Partimizin de ana çizgiside budur.  

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.