Abdulkadir USTA; ZALİME MERHAMET, MAZLUMA ZULÜMDÜR

Abdulkadir USTA; ZALİME MERHAMET, MAZLUMA ZULÜMDÜR

Ülkemizde gelinen noktada malesef ki, suçlulara verilen cezalar, toplumun ve mazlum insanlarımızın yüreğin deki ateşi dindirmemekte olup gerçek adaletin sağlanmasına da engel olmaktadır. Önce Başak Cengiz kızımız ardından Müslüme yavrumuz.

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir USTA yaptığı açıklama şöyle :

BBP Kurucu Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve  Genel Başkanımız Sn. Mustafa Destici Beyin de daha önce defalarca söylediği üzere iki suç kapsamında derhal İdam cezası getirilmelidir.  

1. Kadına ve Çocuklarara karşı tecavüz, öldürme, masum insanların yaşama hakkını elinden alma.

2. Askerimizi, Polisimizi ve Vatandaşımızı Şehit eden mermiyi sıkan, bombayı patlatan, emri veren vatan haini ve teröristler.

Bizler  Her daim Devletimizin yanındayız, ve Şanlı Devletimizin de Bu Aziz milletimizin yanında olmasını isteriz. Temsil noktasında olan tüm yetkililerimizin   Asli görevi kişilerin ve toplumun refah, huzur ve mutluluğunu yaşama hakkını sağlamaktır.   Özgürlüklerinin ellerinden alındığı bu dönemde tüm siyasilerin bir araya gelip bu suçlara karşı ortak karar ile derhal İdam yasa tasarısını Meclisimizde kabul etmelidirler.

Son zaman da Başak Cengiz kızımızın bir sapık tarafından hunharca öldürülmesi ve Müslüme yavrumuzun insanlık dışı, utanç verici bir şekilde bir cani tarafından bu hayattan koparılmasına sessiz kalınmamalı.Derhal idam gelmeli ve yüreklerimiz de ki bu sönmez ateşin bir nebze olsun dindirilmesini  istiyoruz.  Bu canilerin ve sapıkların dar ağacında  sallandırılması elzemdir. Aksi taktirde İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın sözümüz dillerimiz de bir nutuk olarak kalacaktır. BBP olarak Artık Müslümeler, Başaklar, Özgeler ölmesin diyoruz.

Sn. Genel Başkanımız Mecliste İdam teklif yasasını sundu, malesef ki bu teklif anlaşılması zor bir şekilde Mecliste kabul edilmemiştir. Oysa ki Sn. Cumhurbaşkanımız idam tasarısı önüme gelirse imzalarım, öyle Avrupa'ya soracak değiliz, kendi göbeğimizi kendimiz keseriz sözleri hala hafızalarda ki yerini korurken bütün Partilerin bir arada yasayı tasarlayıp Sn . Cumhurbaşkanımızın onayına sunması öncelikli görevleri olmalıdır.

Yüce Rabbimiz ölçüyü koymuştur, masum bir insanı öldürenin cezası ölümdür. Ve kıssada hayat vardır buyurmaktadır. Uygulandığı ülkelere bakıldığında başta ABD var şaşırtıcı olansa Allah'ın koyduğu bu nizama onların uyması bizimse uymamamızdır.

Bu zalimlere merhamet, mazlumlara zulümdür diyor ve gereğinin derhal yapılmasını BBP olarak canı gönülden bekliyoruz.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.