Abdurrahim Albayrak Köprü Üzerinde İftar Yemeği Verdi

Abdurrahim Albayrak Köprü Üzerinde İftar Yemeği Verdi

Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, memleketi Rize’nin Muradiye beldesinde köprü üzerinde iftar yemeği verdi.

  Belde merkezinde bulunan köprü üzerinde düzenlenen iftar yemeğine Rize’de görev yapan bürokratlar, siyasiler ve spor camiasından Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı ve Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da katıldı. Yemek sırasında köprüden geçen araçlar ise ilginç görüntüler oluşturdu. Araçlar masaların arasından güçlükle geçti.

Abdurrahim Albayrak yaptığı konuşmada, “Bu köprünün yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ben çocukken bu çok ufak bir köprüydü. Allah rahmet eylesin Menderes tarafından yaptırılmıştı. Yeni köprü yapılmış. Bakın ne kadar geniş olmuş. Nasip oldu. Mübarek Kadir Gecesi’nde burada hep birlikte bu köprünün üzerinde iftar yapma imkanı bulduk” dedi.

  Basın mensuplarının spor gündemi ile ilgili sorularını yanıtsız bırakan Albayrak, “Bu mübarek gecede sporu bir kenara bırakalım. Hepimiz kardeşiz. Bütün renkleri seviyoruz. 2013-2014 sezonunun barış içerisinde geçmesini diliyorum” diye konuştu.
Vatandaşlar, düzenlediği iftar programından dolayı Albayrak’a dualar ederek, ilk kez köprü üzerinde iftar yaptıklarını söylediler.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.