Ahmet Kabil'den 'TEZKİP METNİ'

Ahmet Kabil'den 'TEZKİP METNİ'

Ahmet Kabil'den 'TEZKİP METNİ'

“TEKZİP METNİ”
                 Kabil’e hapis şoku, adı altında yayınlanan yazıda “mahkemenin aldığı ‘gizlilik’ kararına uymayan” demenize rağmen böyle bir gizlilik kararı olmayıp, aksine Ömer Ofluoğlu’nun gizlilik talebi 1.Sulh Ceza Mahkemesince 2012/263 numaralı dosya ile ret edilmiştir.
                 Yazıda baştan sona yanlış olan “Mahkeme süresince konuyla ilgili açıklama yapmayan RTSO Başkanı Ömer Ofluoğlu, bahse konu kasanın 3 ortağı olduğunu ve bunlardan birinin de kendisi olduğunu belirterek” cümlesini kurmuş iseniz de, Ömer Ofluoğlu’nun konu ile ilgili açıklamaları hala internet sitelerinde durmaktadır. 

                Ömer Ofluoğlu hakkında hırsızlık suçlaması ile yaptığım şikayet üzerine Rize C. Başsavcılığının 2012/2069 no’lu soruşturma evrakında yürütülen soruşturmada, Ömer Ofluoğlu suçu işlemediğinden değil, şikayet süresi geçmiş olduğundan kamu davası açılamadı. Habere konu olan karar suçlamanın asılsızlığından değildir.

                Ömer Ofluoğlu’nun şirketlerdeki usulsüzlüklerinden dolayı bir başka şikayet nedeniyle hakkında “evrakta sahtecilik ve güveni kötüye kullanma” suçundan Rize C.Savcılığının 2012/7212 no’lu soruşturma evrakında soruşturma devam etmektedir.
                 Kamuoyunu bilgilendirirken kolayca ulaşabileceğiniz resmi bilgi ve belgeleri görmemezlikten gelmeniz ve size ulaştırılan yanlış bilgileri aleyhime kamuoyu oluşturacak şekilde kullanmanız, basın özgürlüğü ile bağdaşmamaktadır.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.