AK PARTİ DEREPAZARI  VE İYİDERE İLÇE DANIŞMA TOPLANTILARI YAPILDI

AK PARTİ DEREPAZARI VE İYİDERE İLÇE DANIŞMA TOPLANTILARI YAPILDI

AK Parti Rize’de Derepazarı ve İyidere İlçe Danışma Meclis toplantıları AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını İlçe Başkanlarının gerçekleştirdiği toplantılarda kadın kolu ve gençlik kolu başkanları yapmış oldukları teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgiler aktarırken belediye ve il genel meclisinin yürüttüğü çalışmalar müzakere edildi.

ak-parti-derepazari-13.jpg
İl Başkanı Alim“Cumhuriyet tarihinin en onurlu siyasi hareketiyiz”
Aylık olarak teşkilat çalışmalarının  değerlendirildiği bu toplantıları çok önemsediğini ifade eden İl Başkanı İshak Alim “Her zaman ifade ediyoruz Barika-i hakikat, müsademe-i efkardan çıkar. Hakikat güneşi fikirlerin çatışmasından doğar. Yapmış olduğumuz istişareler neticesinde bizde ajandamıza yeni notlar ekliyoruz. Bu toplantılar teşkilatımızın motivasyonunu, enerjisini çok daha fazla artırıyor. Hep dile getiriyoruz. Cumhuriyet tarihinin en onurlu siyasi hareketiyiz. Çünkü bizim hikayemizde utanılacak hiçbir şey yok. Tam aksine 20 yıldır Türkiye’yi baştan sona imar eden değiştiren dönüştüren bir liderin önderliğinde  siyaset yapan alnı ak, başı dik siyasi kadrolarız. Yapmış olduğumuz hizmetler hiçbir siyasi partinin yapmış olduğu çalışmalarla mukayese edilemez.2001 de söylemler üzerinden bu davaya katılan gençlerimiz şu anda icraatların devasa hizmetlerin yılar içinde nasıl ülkemize, bölgemize kazandırıldığına tanık oluyor. 

ak-parti-derepazari-1.jpg
“Üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz”
AK Partinin kuruluştan günümüze zorlu yollardan geçtiğini aktaran İl Başkanı Alim “20 yıl önce liderimiz Rize’nin evladı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan Partimiz zorlu yolardan geçti. Çok badireler atlattı ama hepsinin üstesinden gelerek daha fazla güçlenerek yoluna devam eti. Çünkü biz çok büyük bir aileyiz. Bu yolun başında yola çıkarken ikna edilmişlerle değil, inanmışlarla yola çıktık bu minvalde de devam ediyoruz. Üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz. Bizim amacımız milletimize hizmet tüm kadrolarımız bu ilke öncülüğünde çalışmalarını sürdürüyor. Çok şükür ki birbiriyle uyumlu ve birbirine sıkı sıkıya bağlı çok güçlü bir teşkilatız. Bu birlik ve beraberliğin neticesinde ilimiz devasa hizmetler kazandı, kazanmaya da devam ediyor. Bunu başaran bu salondaki ekip,bunu başaran geçmişten günümüze bizden desteğini esirgemeyen, yöneticilerimiz,üyelerimiz, gönüldaşlarımız. Biz birliğimizi kardeşlik hukukumuzu muhafaza ettiğimiz süre zarfında kazanan Türkiye olacak, kazanan Rize olacak inşallah dedi.

ak-parti-derepazari-14.jpg
Milletvekili Avcı “Cumhurbaşkanımız Güçlü bir liderlik sergiliyor”
Muhalefetin türlü algı oyunlarıyla piyasayı bulandırdığını ifade eden Rize Milletvekili Muhammed Avcı “Sanki sadece Türkiye’de ekonomik sorunlar var başka ülkelerde sorun yokmuş gibi muhalefet partileri bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Bu algılara teşkilatımızın prim vermemesi gerekiyor. Ülke olarak çok önemli süreçlerden geçiyoruz. Savaşların ortasında kalmış bir ülke durumundayız. Bu süreci Sayın Cumhurbaşkanımız çok güzel bir şekilde yürütüyor. Güçlü bir liderlik sergiliyor bu liderlik bizim için son derece önemli. Mühim olan şey öncelikli olan şey bu coğrafyada bu ülkeyi sağ salim taşıyabilmek. Tek vücut halinde taşınamasın diye de yapılan  yığınla operasyonlar var. Terör örgütlerine silah sağlamak, ülkemizin güneydoğusunda yapılan operasyonlar var, Suriye ile ilgili yapılan operasyonlar var. Cumhurbaşkanımız ülkenin birliği bütünlüğü için gerekli tüm çalışmaları yürütüyor. Allah’a hamdolsun birilerinin Recep Tayyip Erdoğan bu seçimde gidiyor dediği her seçimde Recep Tayyip Erdoğan halkın teveccühü ile rekorlarla gelmiştir. Bu seçimde de gelecektir inşallah. Onun için biz birbirimize sahip çıkalım birbirimizin hukukuna sahip çıkalım” dedi.

ak-parti-derepazari-12.jpg
“Bizim için aslolan milletimize hizmet getirmek”
Derepazarı’nda yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Avcı “Derapazarı halkımızın faydasına olacak işler için gereken desteği verdik vermeye de hazırız. Yeter ki vatandaşlarımızın sorunları çözülsün. Bizim için aslolan milletimize hizmet getirmek. Varda suyu ile ilgili köy içi şebekelerle ilgili süreci yakından takip ediyoruz. Şimdi inşallah Murat Kurum Bakanımızdan su projeleri ile  ilgili yeni bir kaynak alma konusunda girişimlerimiz var. İl içinde yaşamış olduğumuz sorunların büyük bir bölümünü inşallah bu şekilde halletmiş olacağız. Derepazarı Kendirli yolu girişini ise Bölge müdürünü zaten buraya çağırdık. Bir kaç defa da detayları ile ilgili görüştük. Ne zaman başlanılacağına dair  belli tarihler verildi o zaman başlayacağız dedi ve en kısa zamanda başlayacağız inşallah. Yani şu şehir içini bir netleştirelim burayı toparlayalım. Devamındaki ile ilgili çalışmayı da önümüzdeki süreçte yapalım inşallah” dedi.


“Lojistik Merkez İnşallah bölgenin kaderini değiştirecek bir projedir”
İyidere’deki projeleri Belediye Başkanı Saffet Mete ile birlikte yakından takip ettiklerini aktaran Milletvekili Avcı “Millet Bahçesi projesi, Öğretmenlerevi projesi, yurt projesi için belediye başkanımızla beraber çalışmaları beraber takip ettik. Öğretmenevleri, yurt binası ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığıyla beraber gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. Bugün İyidere yaklaşık 350 kişi kapasiteli bir yurda kavuşmuş olacak aynı zamanda da bir öğretmen evine kavuşmuş olacak. Onlarda İyidere için bir farklılık oluşturacak inşallah. Doğalgazla ilgili İyidere’ye söz vermiştik ve geçtiğimiz Cuma günü ilçemizde doğalgaz kullanılmaya  başlanmış durumda. Diğer taraftan İyidere için en önemli projemiz olan lojistik merkezle ilgili yüklenici firma dolgu çalışmalarına başlamış durumda zaten. Lojistik Merkez İnşallah bölgenin kaderini değiştirecek bir projedir ve en kısa zamanda da projeyi tamamlayıp bu vesileyle hem bölgemizin hem ilimizin hizmetine sunmuş  olacağız” dedi. 
Toplantılar  yapılan teşkilat çalışmalarının müzakeresi ile son buldu.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.