Ak Parti Fındıklı İlçe Başkanı'ndan Fındıklı Belediye Çalışmalarına Destek Açıklaması

Ak Parti Fındıklı İlçe Başkanı'ndan Fındıklı Belediye Çalışmalarına Destek Açıklaması

CHP Fındıklı ilçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu, AK Parti Fındıklı ilçe başkanı İsmail Fethi Velioğlu tarafından sosyal medya hesabından , CHP Fındıklı Belediyesi çalışmaları ile ilgili bir destek açıklaması yaptı..

Kadıoğlu açıklamasında, “15 yıl Ak Parti yerelde iktidar iken tabi birçok çalışması oldu fakat yapamadığı işleri de oldu.
Fındıklı Belediyesi'nin yapmış olduğu Ardıç deresi su projesine ve doğalgaz çalışmasına en üst makamlardan destek yazısı geldi.Fındıklı halkı adına teşekkür ediyoruz.

CHP Fındıklı Belediyesinin bitirmiş olduğu birçok hizmetlerden sonra; Kooperatifi kurulmuş Viçe küçük sanayi sitesi için de adım attı, küçük sanayi esnafına da, sanayici esnafların üzerinde olan meskenlere de çok rahatlık getirecek, faydalı olacak, sanayi gelişecek ve değişecek. Bu iş için de bir an önce destek alınmalı, söz verilmeli, bulunan arazinin tahsisi sağlanmalıdır dedi.


Davasını kaybettiğimiz ama onurunu taşıdığımız önceki adı Millet parkı olan ve bu Halkın birçok kesimi tarafından onayı alınan, bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin yere inmemesi ve ATATÜRK parkı olarak isminin tescillenmesi için de bir adım atmalı” dedi.


CHP Fındıklı ilçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu açıklamasında, “Bu ülke, Bu ilçe adına yapılan yatırımları kimse cebinden yapmıyor, bu ülkenin katma değer üreten halkının cebinden yapılıyor , bu yatırımlar. Yapılan iş hizmettir, yapılan iş lütuf değildir hiç kimseye, bu böyle bilinmesi gerekmektedir. Eğer samimi iseniz Fındıklı Belediyesi'nin Fındıklı halkı adına yaptığı, yapacağı tüm yatırımlara sahip çıkın. Tıpkı biz muhalefette iken çıktığımız gibi yapın, bizim gibi samimi davranışlarda bulunun bu halkın üzerinden siyaset yapmayın, bu halkın üzerinden karar vericiler de siyaset yapmasın tek yapmanız gereken verebildiğiniz ölçüde destek vermenizdir.

Cebinizden yardım yapsanız çıkartıp 100 TL vermezsiniz, devletin kaynakları ve imkânlarını bu halkın adına kullanmak, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, siyasi kadroların ve Yerel yönetimlerin aslı görevidir.

Hizmeti alan köy, mahalle ve kent merkezinde yaşayan vatandaşlarımız, öğrencilerimiz, esnafımız, çiftçimiz, işçimiz kimsenin önünde teşekkür etmesin bu görev onların ve onun için seçildiler ve yapacaklardır dedi.

AK PARTİ FINDIKLI İLÇE BAŞKANI İSMAİL FETHİ VELİOĞLU'NUN SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI DESTEK AÇIKLMASI :

fethi-velioglu.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.