AK PARTİ KALKANDERE VE GÜNEYSU İLÇE DANIŞMA TOPLANTILARI YAPILDI

AK PARTİ KALKANDERE VE GÜNEYSU İLÇE DANIŞMA TOPLANTILARI YAPILDI

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını İlçe Başkanlarının gerçekleştirdiği Danışma toplantılarında Belediye Başkanları İlçelerde yapmış oldukları faaliyetlere ilişkin sunumlar gerçekleştirdi.


İl Başkanı Alim “Türkiye’yi değiştiren, Türkiye’yi dönüştüren bir siyasi partinin mensuplarıyız”

ishak-alim.jpg
Toplantılarda Teşkilat çalışmalarının hız kesmeden devam etmesi gerektiğine değinen İl Başkanı Alim konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet tarihinde hiçbir siyasi partide böyle bir özgüvenle siyaset yapacak teşkilat mensupları var olmamıştır. Geçmişinde hiçbir kara leke olmayan,  hiçbir şaibe olmayan milletine hizmetten başka hiçbir derdi olmayan hizmet ehli insanların teşkilat mensuplarının oluşturduğu böyle bir teşkilat bir daha yer  yüzüne gelmemiştir. Allah’a hamdolsun alnımız ak bir şekilde rahatlıkla  sokağa çıktığımızda bizim bile aklımıza gelemeyecek derecede hizmetlerimiz mevcut. Bize bu kazanımları sağlayan Cumhurbaşkanımızın   yükünü Ak kadrolar olarak özelde ilimizde, genelde ise ülkemizde hafifletmekle mükellefiz.

ak-parti-rize-14.jpg

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın memleketinde onun temsilcileri olarak bizlere çok daha fazla sorumluluk düşmektedir. Bu sorumluluğun bilincinde olarak, günlük ajandamızın başında her zaman teşkilat çalışmalarımız gelmektedir. Liderimiz geçtiğimiz günlerde yakalandığı Covid-19 sürecinde bile çalışmalarını evden yürütmeye devam etti. Testi negatife döndüğü gün çalışmalara kaldığı yerden devam ederek, hemen o gün halkımızla hasbihalde bulundu. Böyle bir liderle birlikte siyaset yapmak hepimize çok büyük bir  keyif verirken sorumluluğumuzu da hiç   şüphesiz daha fazla artırmaktadır. Bizler Türkiye’yi değiştiren, Türkiye’yi dönüştüren bir siyasi partinin mensuplarıyız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde inandığımız yolda çalışmalarımıza güçlü teşkilatımızla birlikte  hız kesmeden devam edeceğiz ”dedi.

osman-askin-bak.jpg
Milletvekili Osman Aşkın Bak “Rize Recep Tayyip Erdoğan’ın kalesi”
Milletvekili Osman Aşkın Bak Danışmaya katılmadan önce Kalkandere’de yakında hizmete açılacak olan Çok amaçlı spor salonunu incelediğini bu yatırımların Rize’ye teşkilatların güçlü duruş ve gayretli çalışmaları neticesinde kazandırıldığını aktardı. Milletvekili Bak konuşmasına şu şekilde devam etti ; “Rize Recep Tayyip Erdoğan’ın kalesi biliyorsunuz. Seçimler bittiği zaman ilk Rize’ye bakarlar. Rize ne oldu Rize‘de durum nedir? Bütün dünya buraya bakıyor dolayısıyla Rize Teşkilatı çok çok önemli. Teşkilatımız her zaman her noktada sahada çalışmalarını gerçekleştiriyor ama yeter mi yetmez çünkü Rize Teşkilatı lokomotif.

ak-parti-rize-12.jpg

Toplantı öncesi Kalkandere çok amaçlı spor salonumuzu ziyaret ettik orada bir gençlik merkezi var gençlerimizin orada müzik başta olmak üzere tiyatro, sanat, bilgisayar donanımı, yazılımından tut pek çok aktiviteyi gerçekleştireceği bir alan mevcut. Hemen içinde aynı alanda gençlik merkezi ile birleşik spor salonumuz var gençlerimiz spor yapsın kötü alışkanlıklardan uzaklaşsın güzel bir tesis. Bölgemizin gençlerine hizmet edeceğiz. Gençlik ve Spor bakanlığı dönemimizde Rize’ye 25 tane projeyi kazandırdık. Onun üzerine beş tane daha ilave ederek 30 tane projeyi gerçekleştirdik, bitirmeye devam ediyoruz. Her ilçede spor salonu yapmaya gayret ettik. Köylerimize, beldelerimize halı sahalar yaptık yapmaya devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bize verdiği yetki ile güçlenerek, sizlerden aldığımız enerjiyle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yasama faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Rize’mize yakışır bir şekilde sizleri temsil etmeye gayret ediyoruz” dedi.

osman-askin-bak.jpg
Milletvekili Avcı “Umudun partisi AK Partidir”
Toplantılarda teşkilat çalışmaları ve yatırımlara değinen Milletvekili Avcı “İlçelerimizde yapılan işleri belediye başkanlarımız güzel bir şekilde aktardı. Bizim son dönemlerde esasında en önemli başarımız birliğimiz bütünlüğümüz. Cumhuriyet tarihinin Rize’deki en büyük yatırımlarını son 3.5 yapmaya da devam ediyoruz 20 yıl boyunca yaptıklarımız zaten ortada ama özellikle tüm dünya ekonomisinin çok büyük bir problem yaşadığı Türkiye ekonomisinin de belli sorunlardan belli problemlerden geçtiği bir aşamada Rize’ye bu devasa projeleri kazandırmak kolay olmadı. Burada Bakanlarımızın, milletvekillerimizin, il başkanlarımızın, ilçe başkanlarımızın, Belediye başkanlarımızın, kadın kolumuzun, gençlik kolumuzun, sandık başkanlarına kadar aile hukuku içerisinde birlik ve beraberlik oluşturması neticesinde bu yatırımlar ilimize kazandırıldı.

ak-parti-rize-guneysu-14.jpg

Türkiye’de yaklaşık 100 tane mega proje var ve bu mega projelerin dört tanesi Rize’de yapıldı yapılmaya da devam ediyor. Ovit Tüneli diye bir rüyamız vardı o rüyayı gerçekleştirdik. Havalimanı diye bir rüyamız vardı o rüyamızı gerçekleştirdik. Şimdi lojistik merkez diye bir rüyamız vardı onun temelini attık bu dönemde. Aynı şekilde Şehir hastanesi diye bir rüyamız vardı o rüyayı da gerçekleştiriyoruz dolguya başladık. Allah’a hamdolsun dolu dizgin emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Geçmişimizle gurur duyan bir partiyiz bizden önceki partilerle mukayese edilmiyoruz. Bizim yapmış olduğumuz icraatlar Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanlarla mukayese ediliyor.Umudun partisi AK Partidir. Allah’a hamdolsun bizim kaptanımız sağlam fırtınalı denizde iyi dümen tutan bir kaptan. Lider güçlüyse teşkilat sayesinde güçlüdür. Önce birliğimizi beraberliğimizi muhafaza edeceğiz. Teşkilat olarak bizim odak noktamız millettir. Bir güçlü Türkiye idealimiz var bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirmeliyiz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.