AK PARTİ MURADİYE BELDE BAŞKANLIĞINA MAHMUT SARIMEHMET ATANDI

AK PARTİ MURADİYE BELDE BAŞKANLIĞINA MAHMUT SARIMEHMET ATANDI

AK Parti Rize Merkez ilçesine bağlı Muradiye Beldesi Belde Başkanlığına Mahmut Sarımehmet atandı.

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Yunus Çoruh ve İlçe Başkanı Burak Ak, Muradiye Beldesine  yeni atanan Belde Başkanı Mahmut Sarımehmet'e mazbatasını vererek, görevinde başarılar diledi. 

Mazbata törenine İlçe Başkan yardımcıları Selim Kandemir, Mustafa Sarı, Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı ve kuruluşundan bugüne Muradiye Beldesinde   görev yapan  önceki dönem belde başkanları Selim Güneşli, Ömer Mert, Birol Delihasan ve Belde Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Metin Canbaz ile önceki dönem belde yönetim kurulu üyeleri, belde belediye meclis üyeleri katılım sağladı.

Mazbata töreninde bir konuşma gerçekleştiren İl Başkan Vekili Çoruh  kuruluşundan bugüne görev yapan bütün yöneticilere ve katılımcılara teşekkür ederek, “ Yapmış olduğunuz değerli katkılar için hepinize teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün burada görevi devreden ve görevi teslim alan başkanlarımız arasındaki bu birlik ve beraberlik Muradiye Beldemizdeki çalışmalara da yansıyacaktır. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Yeni Başkanımıza görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.
 
İlçe Başkanı Burak Ak “ Merkeze bağlı Muradiye Beldemizde önceki dönem belde başkanımız Musa Yılmaz’ın sağlık sorunlarından dolayı 1,5 yıldır belde başkanlığı görevini yürüten Metin Canbaz başkanımıza ve kuruluşundan bugüne görev yapan tüm başkanlarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Musa Başkanımız ve tüm hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Bugün Muradiye Beldemiz burada katılımcıları ile çok güzel bir tablo çizdi inşallah bu birlik ve beraberlik hep daim olur. AK Parti teşkilatları olarak, bizi sürekli güçlü ve diri tutan bu birlik ve beraberlik tablolarıdır. Allah’a hamdolsun durmadan yorulmadan her geçen gün kendine güç katan dinamik bir teşkilata sahibiz.

Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gece gündüz demeden yorulmak nedir bilmeden  yürüttüğü çalışmaları ve bu teşkilatların özverili  çalışmaları neticesinde  geleceğimizin daha müreffeh olması için bizlerde çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz. Pandemi koşullarının tüm dünyayı etkisi altına aldığı bir süreçten geçerken hem ülkemizde hem de Rize’mizde  hamdolsun ki yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu kazanımların ülkemiz ve Rize’miz adına devamlılığı için bizlerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

ak-parti-rize-merkez-ilce-1.jpg

Göreve geldiğimiz günden bu yana hem teşkilatlarımızla hem de halkımızla iç içeyiz. Bir yandan teşkilat çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da vatandaşımızın esnafımızın yanında olarak,hem hal oluyoruz. Bugün mazbatasını teslim ettiğimiz Muradiye Beldesi Başkanımız Mahmut Sarımehmet’e görevinde başarılar diliyorum, ekibi ile birlikte çok güzel başarılara imza atmasını temenni  ediyorum. Allah yolunu açık etsin inşallah” dedi. 

ak-parti-rize-merkez-ilce-12.jpg

ak-parti-rize-merkez-ilce-13.jpg

ak-parti-rize-merkez-ilce-14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.