AK Parti Rize İl Başkanı Alim’ den 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı Alim’ den 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı. İl Başkanı Alim mesajında şu ifadelere yer verdi;

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen kanlı darbe girişimi tarihimize  ve demokrasimize sürülen kara bir lekedir. Bugün acıyı ve gururu bir arada yaşadığımız 15 Temmuzun 5.  Yıl dönümünü kutlamaktayız. Aziz milletimizin Dünya Demokrasi Tarihi’ne kanıyla, canıyla yazdığı 15 Temmuz Demokrasi Destanı, milli hafızamızdan asla silinmeyecek kadar büyük bir öneme sahiptir. 15 Temmuz, birliğimize kasteden Kanlı Fetö Terör örgütüne karşı Sayın Cumhurbaşkanımızın vakarlı duruşu cesareti ve aziz milletimizin topyekün mücadelesiyle kazandığımız en şanlı direniş zaferidir.

Çanakkale ruhuyla tanklara, F 16’lara kendini siper eden milletimiz şehadete adeta koşarak gitmiştir. Ya İstiklal Ya Ölüm diyerek kendini feda eden bütün şühedaya ve gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. O gece yaşanılan 2. Kurtuluş savaşı mücadelesiydi. Kanlı Fetö Terör örgütünün  ön göremediği ise ölümü öldüren bir milletin karşısında hiçbir gücün duramayacağıydı.

Darbeciler ve darbe sevicilerin püskürtüldüğü o gece Millet demokrasisine milli iradesine sonuna kadar sahip çıkmış liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde meydanları hınca hınç doldurmuştur.  15 Temmuz akşamı Kanlı Darbenin seyrini değiştiren kahraman şehidimiz Ömer Halis Demir’i vatan söz konusu ise gerisi teferruattır deyip, ailesini, evini barkını geride bırakıp meydanlara koşarak ülkesi için gözü dönmüş Darbecilere vücudunu siper eden tüm şühedayı ve Gazilerimizin kahramanlık destanını  nesilden nesile aktarmak bizim ortak sorumluluğumuz olmalıdır. O gece darbecilere direnmek için sokaklara, meydanlara, saldırganların yöneldiği her yere akın akın koşan milletimizin her bir ferdine şükran borçluyuz.


Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutlar, 15 Temmuz darbe girişimde mücadele vererek şehit olan şehitlerimiz başta olmak üzere Ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, Vatan aşkıyla canını hiçe sayan Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” dedi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.