AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI HİKMET AYAR, SAHADAN ALDIĞIMIZ BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA SÜRECİN ZORLULUKLARINA RAĞMEN;  LİDERİMİZ, PARTİMİZ VE MİLLETİMİZ ADINA KAZANIMLARI KOLAY VE YÜKSEK  BİR SEÇİME ŞAHİTLİK EDECEĞİZ” DEDİ

AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI HİKMET AYAR, SAHADAN ALDIĞIMIZ BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA SÜRECİN ZORLULUKLARINA RAĞMEN; LİDERİMİZ, PARTİMİZ VE MİLLETİMİZ ADINA KAZANIMLARI KOLAY VE YÜKSEK BİR SEÇİME ŞAHİTLİK EDECEĞİZ” DEDİ

Yaklaşan seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar Türkiye geneli oy oranından ziyade Rize ölçeğinde değerlendirme yapmanın daha sağlıklı olacağını vurgulayarak :

“ Türkiye geneli oy oranlarına girmek istemem. Bizim yapmamız gereken bir şey var ve o gayretin içerisindeyiz. Nedir o? Türkiye genelinde ne olur bilinmez ama Rize ölçeğinde konuşmak isterim. Biz bütün Rize’ye ortaklık teklif ediyoruz. Her Rizelinin AK Partili olmaya hakkı var. Her Rizelinin AK Partili yönetici olmaya hakkı var. AK Partili aday olmaya hakkı var. Biz aynı yerdeyiz aynı şeyleri söylüyoruz. Siyaset yoluyla Rize’ye hizmet etmek isteyen herkese kapımız açık yalnız bir şartımız var. Siyasi yolculuğunu engelleyecek herhangi bir leke olmamalı. AK Parti’nin Türkiye’de yüzde kaç oy almış olduğunu bir kenara bırakarak, Rize‘de %70’leri  %80’leri  %90’ları hedef almamız gereken bir partiyiz. Daha önceleri de ifade ettiğim gibi biz %85 oy alınan bir yerde herkesi AK Partili sayıyoruz. Herkesin AK Parti’ye oy verdiğini kabul ediyoruz. İnsanları AK Partilidir, değildir diye ayıramayız” dedi.
“3-0’lık  bir sonuç değil, 5-0’lık  bir sonuç hedef almak zorundayız”
AK Parti’nin Rize’de girdiği bütün seçimlerde rekor oy oranları aldığını belirten Hikmet Ayar “Bütün zamanların en yüksek oy oranlarından bahsediyorum. AK Parti Rize teşkilatları olarak, başarılarla dolu bir çizelgeye sahibiz. Üst üste Türkiye birincilikleri alan bir teşkilatız. Hatta daha ileri giderek şunun da altını çizmek istiyorum. Biz 2011’de net 3-0 sonuç alırken, 7 Haziran 2015 seçimlerinde 4-0’lık sonuç aldık. 4 tane milletvekilimiz olsaydı oy oranlarına göre 4-0 olacaktı. Rakamsal verilere baktığımızda 1 Kasım 2015 seçimlerinde 5-0 sonuç aldık. Rakamların dilinden iyi anlarım. 5-0’lık bir sonuç ortaya çıktı. 2018 seçimlerinde rakamları çok incelemedim ama 3-0, 4-0 arasında bir oran aldık. Bu seçimde de 3-0’lık bir sonuç değil, 5-0’lık bir sonuç hedef almak zorundayız. Rize’ye de bu yakışır” dedi.

“Neyin ne olduğunu milletimiz çok iyi ölçüyor”
İl Başkanı Hikmet Ayar seçim süreci ile ilgili “Belki de çok fazla bir şey yapmamıza gerek yok. Yanlış yapmayalım, hata yapmayalım yeterli olacaktır. Neyin ne olduğunu milletimiz çok iyi ölçüyor, değerlendiriyor. Sürecin tamamlanmasına çok fazla bir şey kalmadı. İki ay sonra her şey ortaya çıkacak sahadan aldığımız bilgiler doğrultusunda sürecin zorluluklarına rağmen;  liderimiz, Partimiz ve milletimiz adına kazanımları kolay ve yüksek bir seçime şahitlik edeceğiz. Bunu çok net ifade ediyorum. Temenninin ötesinde tespit ettiğimiz şeyleri aktarıyorum. Biz 14 Mayıs akşamında daha önceki seçimlere nazaran daha farklı bir kazanımla çıkacağız” dedi.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.