AK PARTİ RİZE İL TEŞKİLATINDA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI İÇİN E-TEMAYÜL OYLAMASI SAHİL PARKI KÜLTÜR PARK'TA YAPILDI

AK PARTİ RİZE İL TEŞKİLATINDA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI İÇİN E-TEMAYÜL OYLAMASI SAHİL PARKI KÜLTÜR PARK'TA YAPILDI

AK PARTİ RİZE İL TEŞKİLATINDA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI İÇİN E-TEMAYÜL OYLAMASI SAHİL PARKI KÜLTÜR PARK'TA YAPILDI

rize-ak-parti-vekil-listesi.jpeg

AK Parti Rize’de 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için başvuruda bulunan aday adaylarının Teşkilat Temayül Yoklaması  Kültürpark Altın salonda gerçekleştirildi.  

AK Parti Rize’de 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulunan 26 Aday adayı bugün gerçekleştirilen teşkilat temayül programında teşkilat mensupları tarafından oylandı. Türkiye Geneli 81 İl Başkanlığınca elektronik ortamda saat 10.00’da başlayan temayül yoklaması saat 16.00 itibariyle son buldu.

Temayül yoklamasında ; İl Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri İl Disiplin Kurulu Başkan ve Üyeleri,İl Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkan ve Üyeleri İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Parti Üyeliği devam eden ve aday adayı olmayan geçmiş dönem İl Başkanları,Parti Üyeliği devam eden ve aday adayı olmayan geçmiş dönem kadın ve gençlik kolları İl Başkanları, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl, İlçe ve Belde Belediye Meclisi Üyeleri,İl Genel Meclisi Üyeleri,Belde Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri,Belde Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile  Köy ve Mahalle Başkanları oy kullandı.

AK Parti Rize İl Başkanlığınca gerçekleştirilen Temayül Yoklamasına AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan koordinatör milletvekili olarak katıldı.

Programın sonunda bir değerlendirmede bulunan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar “Katılım sağlayan ve programda emek veren herkese teşekkür ederek; Bugün teşkilat mensuplarımızla birlikte 26 Milletvekili aday adayı arkadaşlarımız için oy kullandık. 13 Mart’ta başlayan aday adayları ile ilgili olan sürecimizi bugünkü temayül yoklaması ile tamamladık. Teşkilat Temayülümüzün hepimiz için hayırlı sonuçlar getirmesini ve tüm aday adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çok önemli süreçlerden geçiyoruz çıkan sonuç ne olursa olsun tüm aday adaylarımızın aynı heyecanla büyük resime odaklanıp, Türkiye’nin kader seçiminde elinde geleni yapacağına inanıyorum. Çünkü AK Parti’de görevler geçicidir ama hizmet etmek aşkı kalıcıdır. Şu süreçte hepimizin yapması gereken elimizi taşın altına koymak ve  yapmamız gerekenden daha fazla gayret göstermek olmalıdır” dedi.

 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.