AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHAMMED AVCI, “BU SEÇİM, TERÖR ÖRGÜTLERİNİN DESTEĞİNİ ALANLARLA, TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE EDENLERİN SEÇİMİDİR.”

AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYI MUHAMMED AVCI, “BU SEÇİM, TERÖR ÖRGÜTLERİNİN DESTEĞİNİ ALANLARLA, TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE EDENLERİN SEÇİMİDİR.”

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Avcı, 14 mayıs seçimlerinin Türkiye’nin istikbal ve istiklal mücadelesi olduğunu vurguladı.

15 TEMMUZ’U TELEVİZYONDAN İZLEYENLERLE, DARBECİLERLE SOKAKTA MÜCADELE EDENLERİN SEÇİMİ

muhammed-avci-12.jpg

Avcı, “15 Temmuz Darbe girişimini ayaklarını uzatarak televizyondan seyredenlerle, canı pahasına darbecilerle sokakta mücadele edenlerin arasında geçecek bir seçimdeyiz. Rize’den 3 milletvekilini mutlaka Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına parlamentoya göndermemiz lazım. Çünkü orada bir vatan savunması yapılacaktır.”

muhammed-avci-13.jpg

MECLİSTE VATANSEVER MİLLETVEKİLLERİNE İHTİYACIMIZ VAR

“Karşımıza gelecek milletvekillerinin niteliğini baktığımız zaman ne demek istediğimiz çok daha iyi anlaşılıyor. Ezan sesinden rahatsız oluyorum diyen ve terör örgütleriyle işbirliği yapan milletvekilleriyle mecliste mücadele edeceğiz. 2 ay önce depremde “bu devletle savaşmak benim boynumun borcudur” diyen milletvekili parlamentoya gelecek. Onlarla mücadele edecek Cumhur İttifakı’nın vatansever milletvekillerine ihtiyacımız var.” dedi. 

muhammed-avci-14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.