AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYI YILMAZ KATMER ; RİZE BİZİM SEVDAMIZ DİYEREK HALK ARASINDA SAMİMİ SOHBETLERİYLE HALKI KUCAKLAMAYA DEVAM EDİYOR

AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYI YILMAZ KATMER ; RİZE BİZİM SEVDAMIZ DİYEREK HALK ARASINDA SAMİMİ SOHBETLERİYLE HALKI KUCAKLAMAYA DEVAM EDİYOR

Yılmaz Katmer, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri dolayısıyla il merkezi, ilçeler, köyler ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye yoğun bir şekilde devam ediyor

KATMER: RİZE BİZİM SEVDAMIZ

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri dolayısıyla il merkezi, ilçeler, köyler ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye yoğun bir şekilde devam ediyor.

img-20230510-201046-044.jpg

14 Mayıs seçimlerinin ülke açısından öneminden bahseden Katmer, vatandaşların milletinin yanında olandan, milli duruş sergileyip katma değer üretenden ve eserler ortaya koyandan yana tercih yapacağını vurguladı.

img-20230510-201046-142.jpg

ESER VE HİZMET ÜRETEREK MİLLETİMİZİN SEVGİSİNİ KAZANDIK

“Milletimiz her zaman olduğu gibi tavrını milli duruş sergileyenlerden yana kullanacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 20 yıllık AK Parti iktidarlarında eser ve hizmet üreterek milletimizin sevgisine mahzar olduk. Milletimiz de bize duymuş olduğu bu güveni 14 Mayıs’ta sandıklarda gösterecektir.”

img-20230510-201046-197.jpg

TOPLUMUMUZUN TÜM KESİMLERİNİ KAPSAYICI HİZMETLER ÜRETTİK

“AK Parti iktidarları döneminde toplumumuz bütün kesimlerini kapsayıcı politikalar üreterek çalıştık. Dışlayıcı, ötekileştirici ve nefret dilinden kaçındık. Bütün vatandaşlarımızın istek ve taleplerine cevap verebilmek adına projeler ürettik. 14 Mayıs’tan sonra da öyle çalışacağız. Milletimizi tüm kesimleriyle kucaklayacağız”

RİZE BİZİM SEVDAMIZ

“Şehrimizin her alanda gelişmesi ve büyümesi için tüm alanlarda büyük yatırımlar yaptık. 20 yıllık süreçte neredeyse geliştirmediğimiz ve yenilemediğimiz kamu hizmeti kalmadı. Rize bizim sevdamız. Rize’de doğup büyüdük. Bu toprakların tüm değerlerini koruyup geliştirmek için çalışacağız”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.