AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYI YILMAZ KATMER; “RÜZGARDA SAVRULAN ÇÜRÜK SANDALLAR 14 MAYIS’TA BATMAYA MAHKUMDUR”

AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAYI YILMAZ KATMER; “RÜZGARDA SAVRULAN ÇÜRÜK SANDALLAR 14 MAYIS’TA BATMAYA MAHKUMDUR”

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, siyasi görüşünü değiştirip AK Parti’nin karşısında yer alan isimlere; “dümeni kırılmış, yelkenleri yıpranmış, rüzgarda savrulan ve kaptansız, her an batmayı bekleyen çürük sandallar” benzetmesi yaptı.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer 14 Mayıs genel seçimleri için il merkezi, ilçeler ve köylerde ziyaretlerine devam ediyor.
Kendirli’de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Katmer, genç yaşlı bütün kesimlerle kucaklaşıp istek ve talepleri dinliyor.

ak-parti-yilmaz-katmer-1.jpg
“MİLLETİMİZ İCRAAT EDENLE BOŞ LAF EDENİ AYIRMASINI İYİ BİLİR”
Katmer, 14 Mayıs’ta Rize’nin rotasını şaşıranlara tokat gibi bir cevap vereceğini söyleyerek, “14 Mayıs seçimlerinde, kendini kaybedip rotasını şaşıranlara milletimiz büyük bir ders verecektir. Gözler önünde yapılan icraatları görmeyenler, 14 mayıs günü sonuçlar açıklandığında acı gerçekle yüzleşeceklerdir. Vatandaşlarımız iş bileni, üreteni, katma değer sağlayanı, boş laf edenlerle ayırmasını iyi bilir”

ak-parti-yilmaz-katmer-13.jpg
“14 MAYIS’TA SİYASİ TARİHİN DERİN SULARINA GÖMÜLECEKLER”
Katmer, “AK Parti’de siyaseti öğrenip rotasını şaşıranlara milletimiz itibar göstermemektedir. Onlar; dümeni kırılmış, yelkenleri yırtılmış, rüzgarda savrulan, kaptansız ve batmayı bekleyen çürük sandallara benziyor. 14 Mayıs’ta milletimizin net duruşuyla bunların hepsi siyasi tarihin derin sularına gömülecektir.” diye konuştu.

ak-parti-yilmaz-katmer-14.jpg
Katmer’e ziyaretlerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, AK Parti Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, AK Parti Kendirli Belde Başkanı Adem Köse ve Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar eşlik etti.

ak-parti-yilmaz-katmer-16.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.