AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLİ MUHAMMED AVCI : MEVSİMLİK İŞÇİLER İLE İLGİLİ BELİRSİZLİĞİ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN CİDDİ BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDE OLDUKLARINI SÖYLEDİ

ÇAYKUR’da çalışan yaklaşık 10 bin mevsimlik işçinin hayallerini süsleyen kadro talebi de Milletvekili Muhammed Avcı’nın gündemindeydi.

MEVSİMLİK İŞÇİLERİN KADRO TALEBİ


ÇAYKUR’da çalışan yaklaşık 10 bin mevsimlik işçinin hayallerini süsleyen kadro talebi de Milletvekili Muhammed Avcı’nın gündemindeydi.
Mevsimlik işçiler ile ilgili belirsizliği ortadan kaldırmak için ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını söyleyen Milletvekili Avcı, “ben onlar için mücadele ediyorum” açıklamasında bulundu.


18 EYLÜL’DE RİZE-İZMİR DİREKT UÇUŞLAR BAŞLIYOR
Uzun süredir beklenen bu müjdeyi Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Çay TV ekranlarında açıkladı. Mustafa Yücel Yazıcı’nın sunduğu A’dan Z’ye programına konuk olan Milletvekili Avcı müjdenin detaylarını paylaştı. Seferler ilk etapta haftada bir olarak başlayacak 18 Ekim’de haftada iki sefere çıkartılacak.
Başka illerden direkt uçuşların başlaması için çalışmalar devam ediyor.


AVCI, ELEŞTİRİLERİ DEĞERLENDİRDİ
Milletvekili Avcı Rize-Artvin havalimanı ile ilgili yapılan eleştirilere de açıklık getirdi. Bunlardan en çok dile getirileni ise İptaller konusu…
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum