Ak Parti Rize’de Teşkilat Eğitim Programı Yapıldı

Ak Parti Rize’de Teşkilat Eğitim Programı Yapıldı

AK PARTİ RİZE İL BAŞKANLIĞININ ORGANİZE ETTİĞİ TEŞKİLAT EĞİTİM PROGRAMI GÜNEYSU KAPTAN AHMET ERDOĞAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NDE İCRA EDİLDİ

Programa AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Yönetimi, tüm İlçe ve beldelerin Belediye Başkan adayları, Belediye Meclisi ile İl Genel Meclis üye adayları, İl Kadın Kolu Başkan ve Yönetimleri, İl Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimleri, İlçe Başkanları ve 3 kademe yönetimleri katıldı.

rize-ak-parti-12.jpg

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Hikmet Ayar “AK Parti kadroları olarak, geçmişten bugüne eğitime çok fazla önem vermekteyiz. Bugün AK Parti Rize teşkilatları Kadın Kolu, Gençlik kolu, ana kademesi ile buradayız. Yine 18 ilçemizin Belediye Başkan adayları, meclisi adaylarımız ve Belediye meclisi üye adaylarımızla buradayız. Günlük saha çalışmalarına kısa bir süreliğine sizleri ayıralım istedik.Bu eğitimlerin özelde il teşkilatımıza  genelde ise tüm teşkilatımıza çok fayda sağlayacağı kanaatindeyim Teşkilatımıza alanında uzman kişilerden bilgi ve tecrübe aktarımı sağlayalım istedik. Bu Pazar gününde işlerini bırakıp bu salonu dolduran herkese yürekten teşekkür ediyorum. AK Parti bir okul gibidir. Geçmişten bugüne her kademe de görev alan yöneticilerimizi yetiştiren Partimizin sağladığı eğitimlerle  ülkenin bugün ve yarınını yönetecek tecrübeli donanımlı siyasetçilerini ilgili yerlere taşımaya gayret gösteriyor ve buna bir zemin hazırlıyor. Bugün birçok Milletvekilimizin, Bakanımızın siyasi geçmişine baktığımızda teşkilatın birçok kademelerinde görev almış sağlanan tüm eğitimlere aktif katılım sağlamış tabiri caizse çekirdekten yetişmiş olduğunu görebiliriz. Türkiye Yüzyılı vizyonu içi boş bir söylem değil, bizler bu vizyona sahip kadroları geleceğe taşıyacağız. O yüzden bu eğitimleri çok fazla önemsiyoruz” dedi.

rize-ak-parti-13.jpg

Yaklaşık 4 saat süren Teşkilat üyelerine bilgi ve tecrübe aktarımı gerçekleştirilen programa AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Yanılmaz, İletişimci, Yazar Ferhat Murat ve Araştırmacı, Yazar Abdurrahman Uzun katıldı.

rize-ak-parti-14.jpg

rize-ak-parti-15.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.