AK PARTİ RİZE’DEN BÜYÜK BULUŞMA

AK PARTİ RİZE’DEN BÜYÜK BULUŞMA

AK Parti Rize ‘de  görev yapan İl yöneticileri ile  bir araya gelerek, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Rize İl  Başkanı İshak Alim Başkanlığında AK Parti  Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı,Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti MKYK Üyesi Hikmet Ayar’ın katılımıyla Kuruluşundan günümüze AK Parti Rize ‘de  görev yapan İl yöneticileri ile  bir araya gelerek, istişare toplantısı gerçekleştirdi.
İl Başkanı Alim “AK Parti milletin hikayesidir”

rize-ak-parti-13.jpg
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Alim “ Bugün burada  kuruluşunda bugüne kadar teşkilatlarımızda  emek vermiş çaba sarfetmiş yöneticilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hakikaten çok ciddi fedakarlıklar bunlar. Esasında salona baktığımız zaman  şöyle bir durum ortaya çıkıyor bütün mutluluğumuz, sevincimiz, hüznümüz, hayallerimiz, belki kırgınlıklarımız bu salonda bunları hep birlikte yaşadık. Partimiz kurulduğu günden bu zamana kadar 20 yıldır sevinçleri de   hüznü de umutları da neşeyi de hepsini belki geleceğe dair umutları belki hayal kırıklıklarımızı  birbirimize kırgınlıklarımızı hep birlikte yaşadık.

rize-ak-parti-14.jpg

Zaman geçtikçe  o günleri birbirimize tebessümle anlatıyoruz. Şunu görüyoruz bizim birbirimize kenetlenmemizden başka, birbirimizle beraberliğimizden başka çare yoktur. En nihayetinde büyük fotoğrafa büyük resme bakarak Cumhurbaşkanımızın kutlu yürüyüşüne hep birlikte destek vermemiz gerekiyor.AK Parti milletin hikayesidir.İktidara geldiğimiz günden itibaren Liderimizin dik duruşuyla bozuk düzene karşı güçlü bir dur diyerek, ülkede ve bölgede güven ve istikrarın sembolü haline geldik.

rize-ak-parti-15.jpg

Milletimizden almış olduğumuz destekle Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizin 780 bin kilometrekaresini kucaklayan, 83 milyona hitap edebilen bir parti olmaya devam ediyoruz.Biz büyük bir aileyiz. Pandemi koşıllarının hafiflemesiyle bu toplantıları daha sık yapmayı hedefliyoruz. Hep söylüyoruz. Bir olursak tok oluruz bölünürsek yok oluruz. Biz bir arada olduktan sonra birbirimizin  hukukunu muhafaza ettikten sonra bize Allah’ın izniyle hiç kimse zarar veremez. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ak kadrolar olarak, milletimize hizmet etme yolunda daha nice yılları eskitmek temennisindeyiz “dedi.

rize-ak-parti-16.jpg
Genel  Başkan Yardımcısı Yazıcı “Cumhuriyet bu milletin Kurtuluş Savaşı'ndan sonra en büyük kazanımıdır”
Genel  Başkan Yardımcısı Yazıcı, 2023 hedeflerini olduğuna dikkati çekerek, şu değerlendirmede bulundu: "Kimileri gelir, yeni Türkiye'nin kurucuları ile kavgalı olduğumuzu düşünür. Asla. Tarih hepimizin. Tarihte işlev icra etmiş her kişilik bizim büyüğümüzdür, bizim değerimizdir, hepsine saygı duyarız. Bu duruşumuz yanlış gördüğümüzü ifade etmemize de mani olmaz. İfade etmemiz ders almak içindir ve Cumhuriyet bu milletin Kurtuluş Savaşı'ndan sonra en büyük kazanımıdır.
AK Parti'nin her zaman insan odaklı hizmet hareketi yürüttüğünü belirten Yazıcı, şöyle devam etti: "Türkiye'yi değiştirdik. Ulaşımın her çeşidinden, hava taşımacılığından, karayolu taşımacılığı, demiryolu, denizyolu taşımacılığında Türkiye'nin lojistik kapasitesini artırdık. Sağlık ve eğitim alanında, savunma alanında yatırımlar yaptık. Bunu AK Parti hükümeti yaptı. Türkiye'nin kazanımlarının arkasında her birimizin alın teri, emeği var. Silkelenip kendimize geleceğiz. Kazanımları bir kenara bırakıp, sadece tek bir konuda eleştirmek doğru değil. Eleştirmek elbette hak ama pozitif cümlelerle yapalım."
 rize-ak-parti-1.jpg   
“Parti olarak en büyük gücümüz birlik ve bütünlüğümüzdür”
AK Parti'nin Türkiye'nin gelişimi için kurulduğu günden itibaren görev yaptığını vurgulayan Yazıcı "Türkiye'yi büyüttük. Türkiye ile birlikte biz de büyüdük. Bizimde yanlışımız yok mu? 'Yanlışımız yok' demiyoruz. O bir gururdur. Allah gururdan korusun ama yanlışta ısrar etmeyiz. Bizim pratiğimizde yanlışta ısrar yok. Parti olarak en büyük gücümüz birlik ve bütünlüğümüzdür. Bir aile olduğumuz asla unutmayacağız. Özelimizde nasıl ailemizi himaye ediyorsak, siyasi ailemiz AK Parti'ye de bu özeni göstermek durumundayız. 'Yanlış yapanı da görmezden gelin' demiyoruz, demeyiz. Kırmızı çizgilerimizi ihlal eden olursa onlar için de partinin yetkili, ilgili mekanizmaları içerisinde etkin bir şekilde işletilmesi için gereğini yapacağız." diye konuştu.

rize-ak-parti-12.jpg
Milletvekili Osman Aşkın Bak “2023 te güçlü Türkiye’nin adımlarını atmamız gerekiyor”
Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak uluslararası gündemle ilgili bilgiler aktararak “Perşembe Günü  Nato Olağanüstü liderler zirvesine katıldık 30 ülkenin lideri geldi. O liderlerin içerisinde de tabi bizim Rize’mizin gururu dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı izlemişsinizdir yürüyüşüyle heybetli yürüyüşüyle  aslan gibi yürüyordu. Dolayısıyla gurur duyuyoruz. Bizde sizlerin verdiği destekle Ona layık olmaya onun verdiği görevleri yapmaya çalışıyoruz. O ortamda lider nasıl olunur? Dünya lideri nasıl olur  konuşmasıyla duruşuyla diğer liderlere bakış açısıyla, kararlılığıyla dik duruşuyla, mazlumları korumasıyla  herkese gösterdi. Hakikaten güzel bir tablo ben orda gerçekten gurur duydum.

rize-ak-parti-18.jpg

Gündem de iki tane önemli şey söyledi. Herkes Amerika’nın tavırlarıyla ilgili şeyler söyledi. Cumhurbaşkanımız iki güzel mesaj verdi dedi ki “ İttifak içinde ittifak kurmayın net mesaj. Dünya beşten büyüktür mantığı içerisinde. İkincisi İttifaklar içerisinde müttefikler birbirine ambargo yapmasın” dedi. Görüyorsunuz süreç çok zor savaşın kazananı yok. Cumhurbaşkanımız bu süreci çok güzel yürütüyor. Gurur duyuyoruz. Bu güzel aile tablosu içinde çok teşekkür ediyoruz. Teşkilatımız her kademesiyle üzerine düşeni her zaman yapıyor.

rize-ak-parti-19.jpg

Değerlendirmeler önemli .Eksiklerimiz olabilir ,hatalarımız olabilir daha çok bir arada olmalıyız. 2023 çok çok önemli sadece ilimiz için değil ülkemiz için de çok önemli. Dünyada yeniden bir dizayn yapılıyor. O yüzden birbirimize daha sıkı kenetlenmemiz gerekiyor 2023 te güçlü Türkiye’nin adımlarını atmamız gerekiyor” dedi.
Toplantı katılımcıların değerlendirmeleri ile son buldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.