AK PARTİ ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

AK PARTİ ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ile birlikte Muradiye beldesini ve Kömürcüler köyünü ziyaret etti.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Merkez İlçe Başkanı Burak ile birlikte Muradiye beldesini ve Kömürcüler köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla çay içip sohbet eden Alim, vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi.

ak-parti-1.jpg
Köydeki vatandaşların taleplerini ilk ağızdan ve yerinden dinleyerek, ortak akılla çözüm üretmek için sahada olduklarını belirten İl Başkanı Alim: “Bizler Cumhurbaşkanımızın Rize’deki temsilcileri olarak daima vatandaşlarımızla iç içeyiz. “Halka Hizmet, Hakka Hizmettir” düşüncesiyle hemen hemen her gün ilimizin herhangi bir köyünü, beldesini veya mahallesini ziyaret edip vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların taleplerini dinliyoruz. Belirtilen taleplere uygun çözümler üreterek, vatandaşlarımızın en iyi yaşam koşullarında hayatını devam ettirebilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

ak-parti-12.jpg
Köy ziyaretlerinde vatandaşların ihtiyaç ve taleplerinin çözüme kavuşturulması için ilgili çalışmaların hızlı bir şekilde gerçekleşeceğini belirten Merkez İlçe Başkanı Ak: “ Türkiye güçlü bir devlettir. Bizler bu güçlü ülke çatısı altında vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götüren, halkı için gecesini gündüzüne katan bir liderin Rize’deki neferleriyiz. AK Parti teşkilatları olarak bizlerin tek hedefi devletimizin tüm imkânlarını vatandaşlarımız için seferber ederek, onların günlük hayatını kolaylaştırmaktır. Bu ciddi sorumluluğun farkında olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız” dedi.

ak-parti-13.jpg
Gerçekleşen ziyaretlerde İl Başkanı Alim ve Merkez İlçe Başkanı Ak’a İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Muradiye Belde Belediye Başkanı, Belde Belediye Meclis Üyeleri, Muradiye Belde Başkanı eşlik etti.

ak-parti-14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.