AK PARTİ’DEN ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI İSMAİL ASLAN; 2500 KONUT PROJESİ , OLİMPİK YÜZME HAVUZU PROJELERİNİ AÇIKLADIKTAN SONRA ÇAYELİ HALKINA SESLENEN İSMAİL ASLAN, “BANA SAHİP ÇIKIN” DEDİ

Ak Parti’den Çayeli Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıklayan Fil Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aslan, Seçim Çalışmalarını Sahada Sürdürüyor.

Projelerini Halkla Paylaşan Aslan’ın Sosyal Konut Projesi Çok Fazla Talep Gördü. Çay Tv’de Yayınlanan Mustafa Yücel Yazıcı’nın Sunduğu A’dan Z’ye Programına Bir Kez Daha Konuk Olan Başkan Aday Adayı İsmail Aslan, Bu Rakamın Artırılabileceğine Dikkat Çekti. Aslan’ın Bir Diğer Projesi De Olimpik Yüzme Havuzu.Son Olarak Çayeli Halkına Seslenen İsmail Aslan, “Bana Sahip Çıkın” Dedi.

2 BİN 500 SOSYAL KONUT PROJESİNE TALEP ÇOK FAZLA
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için iktidar ve muhalefet partilerinde seçim hazırlıkları için çalışmalar yürütülüyor. Partilerin Belediye Başkan aday adayları da projelerini halkla paylaşıyor. Ak Parti’den Çayeli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilk kez bölgenin tek televizyon kanalı olan Çay TV’de açıklayan Fil Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aslan, ilk günden bu yana sahada çalışmalarını hummalı bir şekilde yürütüyor. Vaatlerini Çayeli halkıyla paylaşan Aslan’ın dar gelirli vatandaşlar için ortaya koyduğu iki bin beş yüz sosyal konut projesi büyük talep gördü. Çay TV’de yayınlanan Mustafa Yücel Yazıcı’nın sunduğu A’dan Z’ye programına bir kez daha konuk olan Başkan aday adayı İsmail Aslan, talebin fazla olduğunu ve bu rakamın yeterli olamayacağını söyledi.


ASLAN: “PROJENİN EKONOMİYE KATKISI OLACAK”
İsmail Aslan söz konusu konut projesi ile birlikte Çayeli esnafının da kasasının zenginleşeceğini söyledi.


ÇAYELİ’NE OLİMPİK YÜZME HAVUZU PROJESİ
Çayeli Belediye Başkan aday adayı İsmail Aslan Çayeli’nde yapmayı düşündüğü olimpik yüzme havuzu projesini anlattı.


ASLAN ÇAYELİ HALKINA SESLENDİ: “BANA SAHİP ÇIKIN”
Çayeli halkına çağrıda bulunan İsmail Aslan, “bana sahip çıkın bu projeleri hayata geçirelim dedi”.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.