Alim'den 15 Temmuz Mesajı

Alim'den 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize İl Başkanı İshak Alim, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; 
 
"Bugün 15 Temmuz’un 4. yıl dönümünü kutlamaktayız. Dünya tarihinde çağ açıp çağ kapatan, girdiği savaşlarda nice şanlı zaferler kazanan necip Türk milletinin bir kez daha tarihin altın sayfalarına yazdığı ve dünyada eşi benzeri olmayan bir milli mücadeledir 15 Temmuz. İçimizdeki hainlerin ülkemize yaşatmak istediği karanlığa karşı aziz Türk milleti canıyla kanıyla vatan müdafaasında bulunarak tanka, topa, tüfeğe hatta savaş uçaklarına göğüs gererek dünya tarihinde benzeri olmayan şanlı bir demokrasi mücadelesi verilmiştir. 
 
Aziz Türk milleti tarih boyunca yaşadığı bu toprakları namus bilip, canı pahasına müdafaa etmeyi göze almış bir millettir. Kurtuluş savaşında nasıl genciyle yaşlısıyla, kadınıyla çocuğuyla bütün yokluklara ve imkânsızlıklara rağmen mücadele ettiysek bugün de aynı ruh ve aynı imanla vatanımızı, bayrağımızı ve ülkemizi müdafaa etmeye hazır olduğumuzun göstergesidir 15 Temmuz. 
 
15 Temmuz, milletimize ve demokrasimize göz diken hain fetö üyelerinin ülkemizi karanlığa gömmek için harekete geçtiği, milletin silahlarıyla tanklarıyla uçaklarıyla kadın çocuk demeden milletimize kurşun sıkacak kadar gözleri döndüğü gündür. 
 
15 Temmuz, ülkemizi bölmek isteyen hainlere yine en büyük cevabı Türk milletinin verdiği gündür. 
 
15 Temmuz, liderliğiyle ülkemize nice kazanımlar sağlamış dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ben milletin gücünün üstünde hiçbir güç tanımadım. Tüm halkımızı meydanlara ve havalimanlarına davet ediyorum” çağrısıyla milletimizin sokaklara döküldüğü fetöcü hainlere geçit vermediği gündür. 
 
15 Temmuz bir liderin canını ortaya koyup milletini arkasına alarak hainlere karşı kazandığı demokrasi mücadelesidir. 
 
15 Temmuz bir milletin bağımsızlığı ve demokrasisi için bedenini siper ettiği, şehit düştüğü, gazi olduğu ama asla namus bildiği vatanını teslim etmediği gündür. 
 
15 Temmuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hemen o gece tüm olumsuzluklara ve risklere rağmen Atatürk havalimanına indiği milletiyle kucaklaştığı gündür. 
 
15 Temmuz, hain darbe girişiminin bastırıldığı, ardından milletimizin meydanları boş bırakmadığı çoluk çocuk demeden 28 gün boyunca tüm il ve ilçelerde nöbetlere başladığı gündür. 
 
15 Temmuz, insanlık tarihine altın harflerle yazılmış büyük bir demokrasi mücadelesinin adıdır. Bu mücadelenin ve zaferin sahibi Türk milletidir, milletimizin tüm fertleridir. Türk milletinin "millet" olmayı tüm dünyaya gösterdiği 15 Temmuz'u unutmamak ve unutturmamak şanlı tarihimize karşı en büyük sorumluluğumuzdur. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günümüzü kutlar, 15 Temmuz darbe girişimde mücadele vererek şehit olan şehitlerimiz başta olmak üzere ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, Vatan aşkıyla canını hiçe sayan Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.