Alkan'dan 15 Temmuz Mesajı

Alkan'dan 15 Temmuz Mesajı

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan, 15 Temmuz'un 4. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Alkan'ın mesajı şöyle:

"Bundan tam 4 yıl önce 15 Temmuz 2016 günü necip Türk milleti, 5 bin yıllık tarihi içerisinde eşine az rastlanmış bir ihanet girişimi ile karşı karşıya kalmıştır. Şerefli Türk askeri üniformasının ardına saklanmış fetöcü hainler, tasmalarını tutan efendilerinden aldıkları emirle Türk milletine saldırmıştır. Bu vatansızlar Yunan’ın dahi yapmaya cesaret edemediği adiliği yaparak TBMM’ye bomba atmış, milletin iradesiyle seçilen Cumhurbaşkanına suikast girişiminde bulunmuş, kısacası müslüman Türk’ün namusuna el uzatmıştır. Nitekim Türk’ün şerefine, izzetine ve namusuna uzatılan bu alçak eller yine Türk’ün dirayeti ve vatan aşkıyla kırılmış, fetöcü hainler başlarını Türk milletinin kudretine çarpmışlardır.
 
Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in “En kötü demokrasi en iyi darbeden iyidir” sözünü kendisine rehber edinen ve kendilerini Türk milletine düşman olanın en büyük düşmanı olarak gören Milliyetçi-Ülkücü hareket de o gün milletimizin diğer fertleri gibi vatanı canlarından aziz bilerek söz konusu işgal girişimin bertaraf edilebilmesi için şehadet pahasına bedenlerini hain namluların karşısında siper etmekten geri durmamıştır. O gün uzaktan kumanda edilen hainler de kumandayı ellerinde tutan gafiller de şunu iyice görmüştür ki; Türk milletinin bileği bükülemeyecek, iradesinin karşısında asla durulamayacaktır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızı, bayrağımızı ve namusumuzu korumak için canlarından geçen şehitlerimizi hürmetle anıyor, kendilerine Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür niyaz ediyorum. 
 
Ne mutlu Türk'üm diyene.."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.