Alkan'dan İkinci Yıl Mesajı

Alkan'dan İkinci Yıl Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı İhsan Alkan, İl Başkanı oluşunun 2. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

18 Eylül 2018'de MHP Rize İl Başkanlığı görevine atanan İhsan Alkan, İl Başkanı oluşunun 2. yılı nedeniyle bir açıklama yaptı. Açıklamasında iki yıl boyunca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emrinden hiç ayrılmadığını aktaran Alkan, 31 Mart yerel seçimlerinde MHP'nin gösterdiği başarıya atıf yaparak "Rize'yi ülkücülerin tek otağı olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin kalesi haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.


Alkan'ın açıklaması şöyle:


"18 Eylül 2018 tarihinde Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'in tensipleriyle devraldığımız Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanlığı görevimizde bugün itibariyle ikinci yılımızı doldurmuş bulunmaktayız.


Üç hilalin şerefine, Milliyetçi Hareketin haysiyetine, ülkücülüğün namusuna leke sürdürmeden geçirdiğimiz bu iki yılda bir an bile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in ülküsünden ve Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'in emrinden ayrılmadık.


Çocukluk yaşlarımızdan itibaren içerisinde yoğrulduğumuz ve piştiğimiz davamızdan asla taviz vermedik. 


Ülkülerimizi; şahsi menfaatlere, dünyalık çıkarlara satmadık, satanlara müsaade etmedik.
Gece-gün demedik, yağmur-çamur dinlemedik; şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet edebilmek için çalıştık.


Sadece seçim döneminde sahaya inenlerden değil milletimizin derdiyle dertlenen, halkımızın iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olanlardan olmaya çalıştık.


Neticede yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun ki; emeklerimiz milletimizin nezdinde karşılık buldu.Görevimizin henüz 6'ıncı ayında girdiğimiz 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde şehrimizde ilk kez 3 belediyemize üç hillali sancağımızı asabilmenin gururunu yaşadık.


İl Genel Meclisi seçimlerinde aldığımız yaklaşık 44 bin oy ile Rize'de Milliyetçi Hareket Partisi'nin, onun liderinin ve çalışmalarımızın ne denli teveccüh gördüğünü ve bir sonraki seçimlerdeki potansiyelimizi idrak ettik.


Velhasıl; defalarca haykırdığımız gibi kaçmadık, yılmadık, savaştık ve Allah'ın izniyle başardık. 


Allah nasip ederse daha çok çalışarak, daha çok emek göstererek başarılarımıza yenilerini ekleyecek, Rize'yi ülkücülerin tek otağı olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin kalesi haline getireceğiz.


Bu vesileyle; Milliyetçi Hareket Partisi'nin 51 yıllık şan ve şeref ile dolu tarihinde emeği geçmiş herkese şükranlarımı sunuyorum. Şehrimizde üç hilali daha yükseklere çıkarabilmek için gayret göstermiş bütün büyüklerimize, kardeşlerimize, eski il başkanı ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Hakk'a kavuşanlara rahmetler diliyorum.


Allah Türk Milletini Korusun ve Yüceltsin.
Ne mutlu Türk’üm diyene."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.