ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİNİN 7.SİNİ DÜZENLEDİĞİ ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ PROGRAMINDA ÇAYTV'NİN SEVİLEN PROGRAMI BİRSEN ERTANLA KARADENİZ KERVANI ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİNİN 7.SİNİ DÜZENLEDİĞİ ANADOLU MEDYA ÖDÜLLERİ PROGRAMINDA ÇAYTV'NİN SEVİLEN PROGRAMI BİRSEN ERTANLA KARADENİZ KERVANI ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Anadolu Yayıncılar derneğinin 7.sini Düzenlediği Anadolu Medya Ödülleri Programında Çaytv''nin Sevilen Programı Birsen Ertan'la Karadeniz Kervanı Programı ödüle layık görüldü.

Anadolu Yayıncılar Derneğinin 7.sini düzenlediği Anadolu Medya Ödülleri töreninde Karadenizin Güçlü televizyonu Çaytv'nin Sevilen Programı Birsen Ertan'la Karadeniz Kervanı programı En iyi Yılın Program ödülleri katagorisinde Ödülünü Rizeli Hemşehrimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı.

screenshot-20230104-220216-facebook.jpg

DERNEK BAŞKANI SİNAN BURHAN: CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Törenin açılış konuşmasını yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Bu sene Anadolu’da başarılı çalışmalara imza atan kuruluşlara ve zor şartlar altında mesleğini icra eden yetenekli kişilere ödüllerin verileceğini belirtti. Burhan, törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Burhan, “Cumhurbaşkanım Anadolu medyasını bu anlamlı günde yalnız bırakmadınız. Anadolu’ya verdiğiniz değer için arkadaşlarım adına size şükranlarımı arz ederim. Bu bağlamda şu gerçeğin altını çizmek istiyorum. 20 yıllık iktidarınız boyunca ulaşımdan sağlığa, tarımdan milli savunmaya kadar binlerce projeye imza attınız. 2023 hedefleri doğrultasında da bu yönde adım atmaya devam ediyorsunuz. Ancak bize göre en önemli projeniz Anadolu insanına özgüven vermeniz. Ayağa kal kın demenizdir. Son 3 törenimizde bizi yalnız bırakmadınız burada bizi ağırlandınız. Bu durum Anadolu medyasına verdiğiniz önemi gösteriyor bunun için ayriyeten bir kez daha teşekkür ediyoruz. Törenimizde ödül alacak çok değerli basın mensuplarımız var. Anadolu’ya yayın yapan yerel medya kuruluşlarımızın başvuruları kıymetli jürilerimiz tarafından değerlendirmeye alınmış ve ödül kazananlar titiz bir çalışma ile tespit edilmiştir. Yine her aradığımızda ulaştığımız derdimizi anlattığımız Fahrettin Altun hocamıza teşekkür ediyorum. Biz çizgisi olan duruşu olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Yerel medyanın sorunlarının çözümü için uğraşırken ülkemizi ilgilendiren sosyal olgu ve olayları da yakından takip ediyoruz. Biz tarafız. Ezelden yana cumhuriyetten yana, bayraktan yana tarafız. Tarafsızız diyerek PKK ödül sitelerine ödül verenlerden değiliz. Biz tarafsız gazeteciyiz diyerek bu ülkenin dinine ve bayrağına küfredenlerden değiliz” dedi.

Anadolun Çeşitli Tv - Gazete ve İnternet Sitelerine ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.