Anavatan Partisi, 'Rize Havalimanının İsmi Mesut Yılmaz Olsun'

Anavatan Partisi, 'Rize Havalimanının İsmi Mesut Yılmaz Olsun'

Anavatan Partisi (ANAP) Rize İl Başkanı Ceyhun Yılmaz, inşaatı devam eden havalimanına eski Başbakan ve Rize milletvekili Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin verilmesi gerektiğini söyledi.

Eski ANAP Genel Başkanı, Başbakan ve Rize milletvekili Ahmet Mesut Yılmaz'ın Rize'ye olan bağlılığının ve Rize'ye yaptığı hizmetlerin inkâr edilemeyeceğini ifade eden ANAP Rize İl Başkanı Ceyhun Yılmaz, "Mesut Yılmaz'ın siyasi hayatı boyunca sadece Rize'den milletvekili adayı olması bile Rize’ye bağlılığının en büyük göstergesidir” ifadelerini kullandı.


“Memleketimize sayısız hizmetleri olan hemşerimiz Sayın Mesut Yılmaz'ın isminin yaşatılması ve gelecek nesillerin de kendisini yâd edebilmesi için yeni yapılan Havalimanına kendisinin isminin verilmesi büyük önem taşımaktadır" diyen Yılmaz, Rizelilerden de havaalanına Mesut Yılmaz isminin verilmesini isteyen büyük bir kesim olduğunu dile getirdi.

106185007-3162658517106809-8405647124037362953-o.jpg


ANAP Rize İl Başkanı Ceyhun Yılmaz, “Mesut Yılmaz yıllarca hemşerilerine hizmet etmiş, Rize ve Rizeliyi gönülden sevmiş bir siyasetçidir, bu vesile ile eski genel başkanımızın isminin havaalanımıza verilmesi için il teşkilatı olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu belirtiriz” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum