ANKARA RİDEF’İN İFTAR BULUŞMASI YOĞUN İLGİYLE GERÇEKLEŞTİ

ANKARA RİDEF’İN İFTAR BULUŞMASI YOĞUN İLGİYLE GERÇEKLEŞTİ

MUAMMER BOSTAN: GURUR DUYALACAK İŞLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

MUAMMER BOSTAN:  GURUR DUYALACAK İŞLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ
    İftarda katılımcılara hitap eden RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan konuşmasında katılımcılara teşekkürünün ardından “ RİDEF olarak her zaman Ankara’da Rizeli hemşehrilerimize gurur yaşatacak işler yapmaya gayret ettik. Ortaya vizyon koyarak güzel işler yapmak için emek harcadık. Bu emekler neticesinde sizlerin oluşturduğu bu birlik ve beraberlik tablosu ortaya çıktı. Bu emeğe katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

DR. ÖMER İLERİ “ RİZELİLER İLE HER YERDE BULUŞTUM “
    Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri konuşmasında Rize’de büyümediğini ama Dünya’nın neresine gitse Rizeliler ile karşılaştığını ifade ederek “ Rize’de doğup büyümedim ama hep Rizeli olmamdan gurur duydum. Dünya’nın neresine gitsem hemşerilerim ile buluştum “ dedi. 

ridef-1.jpg
MUHAMMED AVCI’DAN BOSTAN’A TEŞEKKÜR 

    Rize Milletvekili Muhammed Avcı katılımcılara yaptığı konuşmada “ Bugün iki kişiye teşekkür etmek istiyorum. Birincisi bu binayı Rizelilerin her zaman açan sayın Hasan Kartal’a ve Ankara’da hepimizin mustarip olduğu huzursuzluğa son veren Muammer Bostan’a ve yönetimine teşekkür ediyorum “ dedi. 

ridef-12.jpg
VEKİL AVCI’DAN SONBAHARDA RİZE GÜNLERİ MÜJDESİ 
    Konuşmasına devam eden Rize Milletvekili Avcı “ Allah nasip ederse, herkesin hasretini duyduğu Ankara’ya yakışır bir Rize Günleri’ni de sonbaharda hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ankara ile Rize’yi yeniden kavuşturmuş olacağız “ diyerek katılımcılara Rize Günleri müjdesi verdi. 

    İftar programı fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.