ANKARA RİDEF’TEN 8 MART KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

ANKARA RİDEF’TEN 8 MART KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Ankara Rize Dernekleri Federasyonu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinliklere imza attı.

Ankara Rize Dernekleri Federasyonu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinliklere imza attı. İlk olarak 11.sini gerçekleştirdiği Nayla Altı Sohbetleri’nde bu hafta;Rize Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Nilüfer İpek,Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği Başkanı Hülya Cerrahoğlu,Rize ve Karadeniz Kültür Sanat Derneği Başkanı Elmas Kutlu katılımı ve RİDEF Yönetim Kurulu Üyesi Emine Tülay Sülüngür’ün açılış konuşması  ile “ Sivil Toplum Kuruluşları’nda Kadınların Katılımı” adlı konusu ele alındı.


KADIN KOLLARI KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
    Rize Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Dikmen Hâkim Evi’nde kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Pandemi kurallarına dikkat ederek organize edilen toplantıda, yeni dönemde yapılacak çalışmalar ele alındı. Kadın Kolları Başkanı Nilüfer İpek kahvaltı sonrası “8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla hakim evinde Rizeli hemşerilerimle bir araya geldik. Bu kahvaltıda tanışma ve kaynaşma çok güzel oldu, güzel sohbetler yapıldı, neler yapabileceğimizi konuştuk. Nice bir araya gelmek ümidiyle etkinliğimizi tamamladık” açıklamalarında bulundu.
    
    Kadın Günü nedeniyle farklı etkinlikler yapmaya çalışan Rize Dernekleri Federasyonu bir ilke daha imza atarak Rizeli Kadın Ressamların resimlerini online olarak ziyaretçilerine açtı.  https://www.rizefederasyon.com/kategori/nayla-alti/ adresinden resim sergisini ziyaret edebilirsiniz.


RİDEF GENEL BAŞKANI’NDAN TEŞEKKÜR
Rize Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Muammer Bostan interaktif resim sergisine resimleri ile destek veren kadın ressamlarımıza teşekkür etti.

ridef-1.jpeg

ridef-12.jpeg

ridef-13.jpeg

ridef-14.png

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.