Ankaragücü-Çaykur Rizespor Maçındaki sanıkların davası ertelendi

Ankaragücü-Çaykur Rizespor Maçındaki sanıkların davası ertelendi

ANKARAGÜCÜ-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ SONUNDA HAKEM HALİL UMUT MELER'E SALDIRAN, ARALARINDA ESKİ ANKARAGÜCÜ KULÜBÜ BAŞKANI FARUK KOCA'NIN DA BULUNDUĞU TUTUKSUZ 4 SANIĞIN YARGILANDIĞI DAVA, ADLİ TIP KURUMU RAPORUNUN GELMEMESİ NEDENİYLE 26 HAZİRAN’A ERTELENDİ

Ankara'da MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın sonunda yaşanan olayların yargılanması devam ediyor. Maç sonunda hakem Halil Umut Meler'e saldıran ve aralarında eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu 4 sanığın tutuksuz yargılandığı dava, Adli Tıp Kurumu raporunun gelmemesi üzerine 26 Haziran tarihine ertelendi.

Spor müsabakalarında yaşanan şiddet olaylarına bir yenisi daha eklenirken, mahkeme süreci devam ediyor. Duruşmada, sanıkların sağlık durumlarının belirlenmesi ve Adli Tıp Kurumu raporunun incelenmesi için beklenmesi kararı alındı. Bu kararın ardından dava 26 Haziran tarihine ertelendi.

Yaşanan bu olay, spor sahalarında yaşanan şiddetin önlenmesi ve gereken önlemlerin alınması gerektiğini bir kez daha gündeme getirdi. Futbolun fair-play ruhuna yakışmayan bu tür davranışların önlenmesi için tüm tarafların iş birliği yapması gerektiği belirtiliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.