Ardeşen GSK, Avrupa İçin Kondisyon Depoluyor!

Ardeşen GSK, Avrupa İçin Kondisyon Depoluyor!

THF Bayanlar Süper Liginin Karadeniz Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Maltepe Belediyespor İle Yapacağı Avrupa Kupası Play-Off Karşılaşmaları Öncesi Kondisyon Depoladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Süper Lig Karadeniz temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün bayan hentbolcuları, hafta sonu deplasman da konuk olacağı, ardından 2 maç üst üste evinde ağırlayacağı Maltepe Belediyespor hazırlıklarını kondisyon çalışması yaparak sürdürdü.

Ardeşen ilçesine bağlı, Armağan Köyünde Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak ve Yardımcıları gözetiminde 60 dakikalık koşu gerçekleştiren sporcular, 3 maçlık Play-Off karşılaşması öncesi kondisyon depoladı.

Avrupa Kupalarına katılabilme hakkını elde edebilmek için Maltepe Belediyespor ile 3 maçlık bir Play-Off karşılaşması yapacaklarını belirten Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak, “Oynayacak olduğumuz 3 maç bizim için büyük önem taşıyor. İlk maçımızı bu hafta sonu deplasman da oynayacağız. Geriye kalan 2 maçı ise kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız.  Kısa bir zaman dilimi içerisinde 3 maç yapacağımız için takımımızın kondisyonunu üst seviyede tutmak zorundayız. Bunun için günde çift idmanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sabah erken saatlerde kondisyon çalışması, akşam ise teknik-taktik çalışmaları yapıyoruz. Normal ligi hedeflediğimiz gibi 4. Sırada tamamladık. Şimdi ki hedefimiz ise Play-Off rakibimizi yenerek Avrupa’ya gidiş biletimizi almak. Rakibimiz özellikle ligin 2. Devresinde yaptığı transferlerle takıma ciddi derecede güç kattı. Bunu bilerek hazırlanıyoruz. Maltepe Belediyespor’u yenmek için elimizden geleni yapacağız. Gerek İstanbul da, gerekse de Rize’de oynayacağımız maçlarda taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz.” Dedi.








Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.