ASKON Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun ; Hala bölgemizde açılışlar ve davetler kontrolsüz devam etmekte

ASKON Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun ; Hala bölgemizde açılışlar ve davetler kontrolsüz devam etmekte

ASKON Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun Bu tutumla kırmızıdan çıkmamız çok zor

Bilindiği üzere Artvin ilimiz hariç neredeyse tüm Karadeniz illerimiz kırmızı renkte ve tüm lokantalar,restoranlar kapalıdır.


Rizemizin doğudaki ilçeleri Çayeli Ardeşen pazar ve fındıklı ilçeleri Artvin ikimizin Arhavi ve Hopa ilçelerine çok yakın olup,gün içinde rahatlıkla gidilip lokantalar restoranlar ve kafeler kullanıla bilir.


Bu gidiş gelişler kesilmeden,Rize’deki lokantaları ve kafeleri açmamanın Rizemizin kırmızı renkten çıkmasına yarar sağlamayacağı gibi komşu ilimizde tehlikeye atacaktır.


Aynı zamanda bunu esnaf arkadaşlarımız yanlış anlamasın,bügün rizemizin tüm tatil yerlerinden Bungolow ve oteller hafta sonu dolu bu sirkülasyon olduğu müddetçe kırmızı renkten çıkmamızı yetkililer nasıl Umut edebilir.


İlimiz ya tamamen kapatılmalı yada bu gidiş gelişlerin olmaması için esnaf serbest bırakılmalı fakat kontrollerin üst seviyeye çıkarılıp,tedbirlere uymayan esnafsın dükkanları tekrar kapatılmalıdır.


Hala bölgemizde açılışlar ve davetler kontrolsüz devam etmekte bu dikkatsiz davranışlar ileriki günlerde başımızı daha da çok ağırtacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.