Atılgan Şirketler Topluluğu  Yıllık Değerlendirme Toplantısını Rize Ramada Otel Büyük Salonunda Gerçekleştirdi

Atılgan Şirketler Topluluğu Yıllık Değerlendirme Toplantısını Rize Ramada Otel Büyük Salonunda Gerçekleştirdi

ATILGAN ŞİRKETLER TOPLULUĞU YILLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISINI RİZE RAMADA OTEL BÜYÜK SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ.YÖNETİM KURULU BAŞKANI SALİH SAMİ ATILGAN VE G. MÜDÜR REMZİ ATILGAN TOPLULUK ÜST YÖNETİMİ, BEYAZ VE MAVİ YAKALI ÇALIŞANLARININ KATILIMI YAPILDI

Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami ATILGAN ve Genel Müdür Remzi ATILGAN Topluluk üst yönetimi, beyaz ve mavi yakalı çalışanlarının katılımı ile dinamik bir ortamda gerçekleştirildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami ATILGAN ; ATILGAN ŞİRKETLER TOPLULUĞU’nun 1969 yılında babası rahmetli Ahmet ATILGAN tarafından Rize’de kurulduğunu, topluluğun Ford, Renault, Datcia gibi global markaların bayilikleri ile Oto Yedek Parça toptan satışı ve ihracatını yapmakta olduğunu ifade etmiştir.
 atilgan-13.jpeg
ATILGAN ŞİRKETLER TOPLULUĞU, bünyesinde 9 şirket bulundurmakta ayrıca 3 şirkette de iştiraki bulunmaktadır. 287 çalışanı ile 5 sektörde faaliyettedir ve 45 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.
   
Sektörün bilinen dinamik Yedek Parça firmaları MARGO ve FORKA firmalarını yakı zamanda bünyesine katan ATILGAN büyümeye devam etmektedir.

atilgan-12.jpeg

ATILGAN’nın İştiraklerinden TR PARTS, dinamik yapısı ile çok kısa sürede Otomotiv Yedek Parça Sektöründe 2023 yılında ihracatta Türkiye’nin 700. Sektörün 90. Firması olmuştur.
 
55 Yıllık geçmişe sahip ATILGAN, şehrimiz Rize doğumlu bir Şirketler Topluluğudur. İşlerinin merkezi İstanbul, hedef Pazar tüm dünya olmasına rağmen Rize, işlerin her zaman odağında olmuş ve olmaya da devam edeceğini belirtmektedir Salih Bey.

atilgan-14.jpeg
ATILGAN, Yıllık Değerlendirme Toplantısında hedef büyüterek önümüzde ki 5 yıl içinde sektörün gelişimi ve buna uygun hedeflerin belirlenmesi konusunda çalışanları ile değerlendirmelerde bulunmuştur. Ülke ekonomisine ve istihdama katkı amacıyla başta Rize olmak üzere yapılacak yatırımlar ile büyümeye yönelik girişimler değerlendirilmiştir. Çalışanlarının her birinin emek ve katkıları ile ancak bu hedeflerin gerçekleşeceğini belirten Genel Müdür Remzi ATLGAN, çalışanlarının motivasyonunun çok önemli olduğunu vurguladı.
 
Yıllık değerlendirme çalışmalarının sonunda Satış Uzmanı Ercan Telci tarafından ATILGAN ŞİRKETLER TOPLULUĞU çalışanlarına yönelik Satış Eğitimi verilmiştir. Büyük bir coşku ile gerçekleştiği görülen etkinlik sonrası çalışanların daha yüksek bir motivasyonla yeni hedeflerine yönelecekleri gözlemlenmiştir.

atilgan-15.jpeg
Rize’nin gelişimine yönelik her zaman duyarlı olduklarını ve öncelik verdiklerini belirten Salih Sami ATILGAN, ATILGAN ŞİRKETLER TOPLULUĞU’nun Rize doğumlu olduğunu ve her zamanda Rizeli olarak kalacağını belirtti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.