AYAR, BÖLGENİN TEK TELEVİZYON KANALI ÇAYTV’DE AÇIKLADI. AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI HİMET AYAR, RİZE BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA “ RİZE İL TEŞKİLATI OLARAK BİZİM GÖRÜŞÜMÜZ RAHMİ METİN’DEN YANADIR” DEDİ

ÇAY TV’DE SEÇİM GÜNLÜĞÜ. AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI HİKMET AYAR, SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Türkiye 31 Mart Yerel Seçimleri İçin Hazırlanıyor. Bölgenin Tel Televizyon Kanalı Olan Çay Tv’de Seçimin Nabzını Yakından Tutuyor. Rize’de İl Ve İlçelerinde Rekor Başvurular Yapıldı. Özellikle Ak Parti’de Dikkat Çeken İsimler Yer Aldı. Ancak En Çok Merak Edilen Yer De Rize Merkez’den Çıkacak İsim. Çay Tv’de Sürecin Detaylarını Anlatan Ak Parti Rize İl Başkanı Himet Ayar, “ Rize İl Teşkilatı Olarak Bizim Görüşümüz Rahmi Metin’den Yanadır” Dedi.

AK Parti’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için 9 Kasım'da başlayan belediye başkan aday adaylığı başvuru süreci 22 Kasım’da sona erdi. Mevcut belediye başkanlarının tümünün aday adayı statüsünde olacağı AK Parti Rize’de İlçe Belediyelerinden 39, Belde belediyelerinde20 olmak üzere toplam 59 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu. Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, süreci bölgenin tek televizyon kanalı olan Çay TV ekranlarında paylaştı.


AYAR: “ SONRADAN DAVET EDİLEN ADAYLARLA İLGİLİ OLUMSUZLUKLAR OLABİLİYOR”
İl Başkanı Hikmet Ayar, genel merkez tarafından sonradan davet edilen adaylarla ilgili sıralamada bazı sıkıntılar yaşandığına dikkat çekti.


RİZE’DE BELEDİYE BAŞKANI KİM OLACAK?
HİKMET AYAR ÇAY TV’DE AÇIKLADI: “BİZİM GÖRÜŞÜZÜM RAHMİ METİN’DEN YANADIR”


Rize Belediyesi ile Güneysu ve İyidere İlçe Belediyeleri için başvuru yapılmadı. Karar Mekanizması olan genel merkez tarafından henüz bir netlik kazanmamışken İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Merkez için merak edilen soruya Çay TV ekranlarında cevap verdi. “ Rize İl teşkilatı olarak bizim görüşümüz Rahmi Metin’den yanadır” dedi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum