Ayder Kış Festivali ( Kardan Adam Festivali ) Başladı

Ayder Kış Festivali ( Kardan Adam Festivali ) Başladı

AYDER KIŞ FESTİVALİ ( KARDAN ADAM FESTİVALİ ) BAŞLADI. YOĞUN KAR YAĞIŞI ALTINDA GERÇEKLEŞEN FESTİVALE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

ÇAYTV CANLI YAYINLAYACAK.

FESTİVALİN BİR KISMINI CANLI İZLEMEK İÇİN ÇAYTV CANLI İZLEME LİNKİNE TIKLAYIN

 

Ayder Kış Festivali, yoğun kar yağışı altında büyük bir coşkuyla başladı. Kardan Adam Festivali olarak da bilinen bu etkinlik, Ayder Yaylası'nı beyaza bürüyen kar örtüsü altında gerçekleşiyor. Vatandaşlar, eşsiz doğa manzarasıyla birleşen kışın keyfini çıkarmak ve çeşitli etkinliklere katılmak için festival alanına akın etti.

Ayder Kış Festivali, her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Yoğun kar yağışı, festivalin atmosferine ayrı bir güzellik katarken, katılımcılar kar altında yapılan etkinliklere büyük ilgi gösteriyor. Festival kapsamında düzenlenen kardan adam yapma yarışmaları, kayak ve snowboard gösterileri, müzik dinletileri ve çeşitli atölye çalışmaları ile festival alanı adeta bir kış cümbüşüne dönüşüyor.

Ayder Yaylası'nın eşsiz doğal güzellikleri, kar festivallerini düzenleyen yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları tarafından özenle korunarak, festival katılımcılarına unutulmaz anlar yaşatıyor. Festivalin yoğun ilgi görmesi, bölgenin turizm potansiyelini de arttırarak kış aylarında ziyaretçi çekme konusunda önemli bir rol oynuyor.

Festivalin ilk gününde yapılan etkinliklerle birlikte, vatandaşlar kışın keyfini çıkarma ve karın tadını doyasıya yaşama fırsatı buluyor. Ayder Kış Festivali'nin renkli ve coşkulu atmosferi, katılımcılarına unutulmaz bir deneyim sunuyor. Kar altında gerçekleşen bu özel etkinlik, bölge halkı ve ziyaretçiler arasında kışın neşesini ve enerjisini paylaşma fırsatı yaratıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.