Bahçeli'nin Bu Tavrı Basiretsizlik Olarak Tarihe Geçecektir

Bahçeli'nin Bu Tavrı Basiretsizlik Olarak Tarihe Geçecektir

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi, Bahçeli'yi basiretsiz davranmakla suçlayıp "Koray Aydın’ı destekledik.

MHP'nin görevden alınan Rİze İl Başkanı Zeki Mayi, MHP Genel Başkanına ateş püskürdü. Mayi yaptığı yazılı açıklama ile Bahçeli'yi basiretsiz davranmakla suçlayıp "Koray Aydın’ı destekledik. Ancak tarihe geçecek bir basiretsizlik örneği olarak, Genel Merkezimiz tarafından “Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanlığı kapatılmıştır” dedi.
İşte Mayi'nin O Açıklaması:

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı olarak tüm teşkilatımızın aziz üyeleri Ülküdaşlarımla birlikte, bugüne kadar AKP kaynaklı her türlü olumsuz siyasi koşul altında, hatta bir çok kez de MHP Genel Başkanlığı görevini yürütmekte olan sayın Bahçeli’ye rağmen, “Önce Vatanım ve Milletim Sonra Partim” diyerek, onurla aziz Milletimize hizmet ettik. Milletimiz adına bu hizmeti daha ileriye taşımak içinde, MHP 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda teşkilatımızın onayı doğrultusunda sayın Koray Aydın’ı destekledik. Ancak tarihe geçecek bir basiretsizlik örneği olarak, Genel Merkezimiz tarafından “Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanlığı kapatılmıştır”! Böylece bir kez daha, Kurultay sürecindeki demokratik tavrımızın ne kadar doğru olduğunu görmüş oluyoruz.

Değerli Rizeliler, şahsım ve parti teşkilatım adına, her türlü koşul altında bizlere göstermiş olduğunuz büyük teveccühe karşı, sizlere en kalbi teşekkür ve saygılarımı sunarım. Gerek şahsım gerekse parti teşkilatımızda görev yapmış tüm arkadaşlarım, her zaman ve her koşulda sizlerle birlikteyiz. 9 Şubat 1969’daki kongresinde Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi olan adını, Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştiren bu siyasi hareketin sahibi sizlersiniz, Aziz Türk Milleti’dir. Bu duygu ve düşüncelerim ışığında, Merhum BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ ve Ülkücü şehitlerimiz başta olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün ülkü devlerine Allah’dan rahmet diliyorum. MHP ve Ülkücü Hareket’e kuruluşundan bu güne kadarki süreçte emeği, desteği ve katkısı olan herkese minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Tüm Rizeli hemşehrilerimdem, şahsım ve dava arkadaşlarıma haklarını helal etmelerini istirham eder, bizlerin siz değerli Rizeli hemşehrilerimize hakkımızı helal ettiğimizi bildirir ve arz ederim.     
    
Bu vesile ile bir kez daha, siz değerli Rizelileri ve cefakar çay üreticilerimizi gündeme ilişkin bazı konularda bilgilendirmek isterim.     

ŞEHİTLERİN SIRTINDA YÜKSELEN TÜRK MİLLİYETİ, AKP İKTİDARINDA “AYAK ALTINA”İNDİ !

AKP 2010 yılında Anayasa Referandumu öncesi TBMM’deki grup toplantısında, Ülkücü Şehidimiz Merhum Mustafa PEHİLVANLIOĞLU’nun ailesine yazdığı ve içeriğinde “MUSTAFA'LAR ÖLÜR, ALLAH DAVASI ÖLMEZ, MİLLİYETÇİLİK YAŞAR” cümlesi bulunan veda mektubunu, Türk Milleti’nin karşısında “göz yaşları içinde” okuyordu ! 2011 Milletvekilliği Genel seçimlerinde ise miting meydanlarında Milliyetçiliği dilinden düşürmüyordu…

Şimdi İmralı bahçesinde kendisine yeni “Zerdüşt oyun arkadaşını” ve adeta ”ruh ikizini” bulan AKP’nin göz yaşları üzerinden henüz 2 yıl geçmişken, “BİZ HER TÜRLÜ MİLLİYETÇİLİĞİ, AYAKLARININ ALTINA ALMIŞ BİR İKTİDARIZ” dedi !  AKP’nin sözünü ettiği ve sınırlarını genişleterek ifade ettiği “HER TÜRLÜ MİLLİYETÇİLİK” kavramı içerisinde 1071’den günümüze dek, Milleti ve Vatanı için canını seve seve feda etmiş milyonlarca Şüheda vardır… Özetle, 10 yıllık iktidar süresi AKP’yi şımartmış hatta yüzsüzleştirmiştir, Türk Milletine sadece şunu soruyorum ; “Sizin oylarınız ile 10 yıldır iktidarda olan AKP’nin, size ve şühedaya gösterdiği bu yeri, kabullenecek misiniz yoksa AKP’ye gerekli demokratik tepkiyi gösterecek misiniz ? Bir zamanlar “hamsi – kavak” benzetmesine içerlemiş bu millet, şimdi “Onur’u” olan Milliyetine uzanan bu dili ve AKP zihniyetini duymazdan mı gelecek ?

İLLERİN SOSYO-EKONOMİK GELİŞMİŞLİK SIRALAMASINDA, RİZE KAÇ BASAMAK İLERLEDİ ?

10 Yılını dolduran AKP iktidarının, Rize’yi marka şehir yapacağız iddiası gerek belediyecilik hizmetlerinin niteliği ve kalitesi gerekse Rize ilinin sosyo-ekonomik gelişmişlik sıralamasındaki yerine baktığımızda, içi boş bir politik söylemden öteye geçmediğini görmekteyiz. 2003 yılında DPT tarafından Yayın No DPT 2671’de açıklanan sıralamada 81 il içerisinde Rize 35. sıradayken, son açıklanan 2011 yılı sonu itibariyle 34. sıraya ancak çıkabilmiştir. Diğer bir ifadeyle Rize,10 yılda 1 arpa boyu yol anca alabilmiştir.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.