Bakan Pakdemirli, Rize'de

Bakan Pakdemirli, Rize'de

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Rize'de..

Öğle saatlerinde Trabzon Havalimanı'na iniş yapan Bakan Pakdemirli, kara yolu ile Rize'ye geldikten sonra cuma namazını Sahil Camii'nde kıldı.


Ardından Hayrat'ta bulunan ÇAYKUR Botanik Bahçesini (AR-GE) ziyaret ederek incelemelerde bulunan Pakdemirli, oradan Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne geçerek üretim ve yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Pakdemirli, Rize Ticaret Borsası'nda katıldığı Ulusal Çay Konseyi toplantısında, Çorum ve Sinop arasında kalan ormanlık alanda süren yangının kontrol altına alınamadığını belirterek, "Çorum-Sinop arasındaki orman yangınına müdahalemiz sürüyor. Bölgeye şu anda yangınlarda en deneyimli ve etkin yetkili arkadaşlarımızı gönderdik. Üzerinde çalışılıyor, yangın henüz kontrol altında değil ama kontrol altına almak için arkadaşlarımızın gayreti sürüyor. Yangın, tahmin ettiğiniz kadar büyük bir yangın değil ama parçalı bir araziye yayılmış olmasından dolayı bazı endişeler doğuruyor. Ama diğer yangınları hallettiğimiz gibi bunu da halledeceğiz" dedi.

Çaykur Rizespor kulübünü de ziyaret eden Pakdemirli'ye burada kokulu üzüm ve incir ikram edildi.

ehe4jruwoair9lx.jpg

Bakan Pakdemirli'nin ziyaretlerinde kendisine Rize valisi Kemal Çeber ile Rize milletvekilleri Hayati Yazıcı ve Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Adalet ve Kalkınma Rize İl Başkanı İshak Alim, Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan eşlik etti.


Bakan Pakdemirli'nin ziyaretlerin ardından Çayeli ve Madenli'ye geçerek afet bölgeleri incelemesi ve akşam saatlerinde şehirden ayrılması bekleniyor.

eheaxtqwsaaudch.jpg

118777460-1031069034018680-4670377749294699752-o.jpg

eheaxtrxyaab8fb.jpg

eheaxukwaae94ok.jpg

ehejes-wkaimqwy.jpg

ehejeskxcaakiwg.jpg

ehexvc1xcaemhi8.jpg

ehexvc2xgait-hr.jpg

ehe4jrpwkaim1wc-001.jpgehe4jruxgamvlf6-001.jpg

ehe4jruxgamvlf6-001.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.