Bakan Turhan ve Gençlik Kolları Başkanı Milletvekili Büyükgümüş Bu Akşam Rize'de Olacak

Bakan Turhan ve Gençlik Kolları Başkanı Milletvekili Büyükgümüş Bu Akşam Rize'de Olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, bu gece saatlerinde Rize’ye gelecek.

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Yalova Milletvekili olan Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Rize İl Gençlik Kolları tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfında düzenlenecek sahur programına katılmak üzere bu gece saat 23.30 sıralarında Rize’ye gelecek.

Bakan Turhan ile Gençlik Kolları Başkanı ve Milletvekili Büyükgümüş, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı karşısından yer alan ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı binasında Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Biriminin ÜniAk ile ortaklaşa düzenlediği “Ak Gençlik Gönül Sofrası”nda gençlerle ve üniversitelilerle birlikte sahurunu yapacak.

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birimi, ÜniAk ile ortaklaşa her akşam 250 üniversiteliye “Ak Gençlik Gönül Sofrası”nda iftar yemeği düzenliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.