Bakırcı Öğrencilere Bisiklet Hediye Etti

Bakırcı Öğrencilere Bisiklet Hediye Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 93. yıl dönümü kutlama programı kapsamında Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Bisiklet Şenliği” yapıldı.

 İslampaşa Mahallesi sahilinde yapılan Bisiklet Şenliğine Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve aileler katıldı.

            23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yapılan “Bisiklet Şenliğine” Rize Belediyesi desteğini esirgemedi. Etkinlik kapsamında “Gönül Elçileri Projesi” adı altında Rize Belediyesi tarafından 10 öğrenciye Bisiklet dağıtıldı. Bisikletleri çocuklara Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı takdim etti.

            Etkinlikte konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; “Rize ilimiz çoğunlukla yağmur alan bir bölge olması nedeniyle fazla bisiklet binemiyorsunuz fakat fırsat bulduğunuz zaman binebilirsiniz. Sahilimiz bisiklet binmeye yeterince müsait bir alan. Bisiklet binmek için derslerimizi de ihmal etmiyoruz. Önce eğitim sonra eğlence olmak şartıyla Okulumuzu aksatmadan eğlencenizi yapmalısınız. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

             Konuşmasının ardından Başkan Bakırcı “Bisiklet Şenliğinin” başlangıç startını elindeki düdüğüyle verdi. Başlangıç startının verilmesiyle çocuklar bisikletleriyle İslampaşa Atletizm Sahası ile Sahil Parkı arasında ağır tempoda tur attılar.









Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.