Bakırcı'nın Uzun Vadedeki Planını Açıkladı

Bakırcı'nın Uzun Vadedeki Planını Açıkladı

Rize Belediye başkanı Halil Bakırcı “Tuzcuoğlu Memişağa Parkı’nda incelemelerde bulundu. Parkı gezen Bakırcı vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 Çay TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Bakırcı Rize’ye yakışır bir şekilde olduğunu belirterek vatandaşımızın daha rahat kullanabileceği bir alan haline geldi.edindiğimiz izlenimlerde iyi dedi.

Bakıcı : Otopark diye kullandığımız yolu parka katarak parkı büyütmüş olduk. İnşalllah uzun vadede arkamızda gördüğümüz Ziraat bankasının olduğu yer ve Demirel apartmanına kadar olan yer özel idarenin alanınıda meydanla beraber bütünleştirerek oradaki yapılanmayı Kentsel Dönüşümle birlikte Kurtuluş okulu ve Tevfik ileri’nin alanına oluşturmayı düşünüyoruz. Elimde bir alan projesi vardı bunu daha komuoyuyla paylaşmadım ama karşımızda gördüğümüz bloklarla birlikte bunları da ettiğimiz zaman şehir güzel bir meydana kavuşacaktır dedi.











VATANDAŞLAR PARKI BEĞENDİ.


Parkta mikrofon uzattığımız vatandaşlar da parkın görünümü ve kullanışı olarak beğendiklerini belirtti. Bazı şikâyetlerde de bulunan vatandaşlar güzel yapıldı ama ne yazık ki korumak konusunda aynı özeni göstermiyoruz yeni olmasına rağmen kırılan yerler var dedi.


Rize ile caytvhaber






Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.